A megváltás hete

2024. március 31. 08:28

A közös miniszterelnök-jelöltről majd csak 2026-ban kell megegyezni. Akarjuk ezt? Egy frászt! Sokkal előbb kellene meneszteni az Orbán-kormányt.

2024. március 31. 08:28
null
Bolgár György
Bolgár György
Népszava

Nyitókép: Youtube

„Azt állította a Kormányzati Tájékoztató Központ (a hvg.hu kérdéseire válaszolva a Magyar Péter által közzétett hangfelvételről), hogy »a kormány már mindent elmondott ezzel kapcsolatban«.

Ezzel szemben a tény az, hogy a kormány semmit nem mondott. Nyilván él a bűncselekménnyel gyanúsítottak jogával: azzal tudniillik, hogy nem köteles vallomást tenni. Még.

Azt állította Gulyás Gergely miniszter (videó-nyilatkozatában ugyanerről), hogy »egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez«.

Ezzel szemben a tény az, hogy ha nem volna köze, akkor a kormány összes propagandafóruma nem zúgná kórusban, hogy a volt igazságügyi miniszter exférje szörnyeteg nőbántalmazó. És akkor az állítólag megfélemlített feleség nem adott volna játékfilm hosszúságú interjút a családi életéről, hanem csak arról beszélt volna, hogy ő maga igazat mondott-e Rogánék beavatkozásáról a Völner-ügybe. A családi életét tehát ő keverte a közéletbe. Vagy Rogán.

(...)

Azt állította Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (Facebook-oldalán a DK, az MSZP és a Párbeszéd megállapodásáról), hogy »ilyen a stratégiai együttműködés a baloldalon. Gyurcsány jelöltje lesz a főpolgármester-jelölt és Gyurcsány jelöltje lesz a miniszterelnök-jelölt is. Akarjuk ezt? Egy frászt!«

Ezzel szemben a tény az, hogy Karácsony biztosan nem Gyurcsány jelöltje, hiszen Gyurcsány sokáig vonakodott támogatni a főpolgármester újraindulását. A közös miniszterelnök-jelöltről pedig majd csak 2026-ban kell megegyezni. Akarjuk ezt? Egy frászt! Sokkal előbb kellene meneszteni az Orbán-kormányt.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­g­­­ö­­s­­ ­l­­­á­n­­y­­o­k­­­ ­­v­á­r­n­­­a­­k­­ ­­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
kissb56
2024. április 01. 19:33
Ez a vén marha bulgár is eltakarodhatna a francba.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. április 01. 17:56
mocskos galiciáner
balbako_
2024. április 01. 14:40
Ezzel szemben az a tény, hogy a vén komcsi - bár hosszú életet élhet - hátralévő életében mindig Orbán kormányok alatt hányja majd az epét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!