Úgy gondolta, tréfaként jól megijeszti barátnőjét, aki erre ököllel kiütötte őt

2024. február 22. 17:03

Kórházba menet a fiatal pár nem győzött bocsánatot kérni egymástól.

2024. február 22. 17:03
null

Nem mindennapi esetről számoltak be a mentők a Facebookon: Fejér vármegyébe kérték a mentők gyors segítségét egy 25 év körüli férfihez, aki egy félresikerült tréfa miatt sérült meg.

A fiatal férfi ugyanis több interneten keringő videóból inspirálódva, egy maszkban bujkálva szerette volna megijeszteni kedvesét, mintegy megtréfálva őt. Be is állította telefonját, elindította a felvételt és az ajtó mögött várt, hogy meglepje barátnőjét munka után. 

Miután a nő hazaért, előugrott a rejtekhelyről, barátnője viszont ijedtében ököllel úgy megütötte, hogy néhány másodpercre még az eszméletét is elvesztette. 

A rémült nő azonnal a mentők segítségét kérte, akik perceken belül helyszínre is értek és ellátták a férfi fej- és a nő könnyebb kézsérüléseit. Kórházba menet a fiatal pár nem győzött bocsánatot kérni egymástól, de a nő tréfásan megjegyezte, hogy azért szívesen visszanézné a videót.

Nyitókép: Facebook. Illusztráció.

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. február 23. 17:49
bebaszna ha egy nő ütne meg:).....mondjuk én sem emeltem kezet még egyikre sem...pedig lett volna rá igény
bunko-jobbos
2024. február 22. 21:17
Nekem ez bűzlik. Szerintem megtámadta a maca a barátját, aztán az meg nem akarta feljelenteni, ezért ezt hazudta. Ez inkább családon belüli erőszak. Ha ez így van, akkor még most hagyja ott a luvnyát, amíg él. Később vérszemet kap, és még sokkal rosszabb lesz.
lutra
2024. február 22. 19:27
Ha feltöltenék milliós nézettsége lenne.
2024. február 22. 19:19 Szerkesztve
Azt hiszem erre mondják, hogy instant karma :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!