Pénteken a Lenin fiúk és a Trianont okozó szabadkőműves hazaárulók utódai próbálják kihasználni a nemzeti kormányzás jelentéktelen nehézségeit

2024. február 15. 14:40

Ehhez csalogatnak bűntársként minden jóhiszemű, gyermekvédelmi ürügyekkel félrevezetett embert magyargyűlölni.

2024. február 15. 14:40
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Pénteken idegen érdekekért, a CIA szervezésében, Soros által, guruló dollárokkal fizetett Lenin fiúk és a Trianont okozó szabadkőműves magyargyűlölő hazaárulók mai utódai próbálják kihasználni a tökéletes nemzeti kormányzás jelentéktelen nehézségeit és államellenes izgatással megdönteni a 99 százalékkal, a szabadságszerető magyar nép akaratából az országért dolgozó nemzeti kormányt, s egyúttal megbontani a megbonthatatlan nemzetközi testvéri türk szövetséget és bevezetni az új kunbélák vörös terrorrezsimjét. 

Ehhez csalogatnak bűntársként minden jóhiszemű, gyermekvédelmi ürügyekkel félrevezetett embert magyargyűlölni.

Főnök, ez elmegy hírnek, nem?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2024. február 23. 19:22
Na végre bevallottad az igazat,és még a körmöd is megmaradt.
time
2024. február 17. 14:12
Köszönjük a pontos öszefoglalót.
Bezerédy
2024. február 16. 16:24
Pontosan erről van szó! Amikor ezek a jól kitőmött középosztály hülyegyerkei látszatdemonstrálnak " politikamentesen" nem lehetne nekik ízelítőt adni a saját módszerükből? Igaz nekem személy szerint rangomon aluli létezésük vállahatatlansága miatt kezet emelni rájuk de ők szevezik a magyarországi antifa terrortámadásokat is! Meddig tűrjűk még ezt tesvéreim? A tendencia azt mutatja,hogy a gyom mindig újrahajt. Kellene végre valami jó "gyomirtó"! Védjük meg magunkat ezektől,de minél gyorsabban! Isten nevében!
Kybon
2024. február 16. 16:00
"ez elmegy" - Bárcsak elmennél a tudodhova! Hogy ebből a félműveltből is mekkora geciputtony lett! Érdekelne a megalkuvási folyamat, de csak egy mondatban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!