Mit bánom én, hogy lemondott! Mondjon le még egyszer, mindennap mondjon le! Neked ennyi elég? Komolyan?!

2024. február 13. 11:25

Sőt, mondjon le az összes fideszes. Ha lemondtak, és töredelmesen, egyenként bocsánatot kértek, akkor jöhet a vagyonelkobzás. Aztán dögöljenek meg.

2024. február 13. 11:25
null
Veczán Zoltán

Gyere, megyünk tüntetni! Hová, hová, de hülye kérdés, hát a Sándor-palota elé!

A Novák Katalin miatt, tudod, mert bement a börtönbe, és kihozta azt a pedofilt. Jó, jó, hát nem a pedofilt, hanem azt, aki segítette a pedofilt. Jó, persze, igaz, nem volt már börtönben, de akkor is.

Jaj már, persze, hogy tudom, hogy lemondott, naná, hogy lemondott, ez a minimum, neked most ezért nincs kedved jönni? Meg hogy most így minek, vállalta a felelősséget? Milyen felelősséget, te? Hát nem látod a lényeget, ez nem változtat semmin!

Eleve mit képzel ez a nő, meg ott van neki a szolgálati autó meg a többi, és eddig is hogy élt, mekkora fizetése volt, milyen ruhákra meg cuccokra telt neki,

hát én biztos nem adtam volna neki, legfeljebb az átlagbért, de azt se, a minimálbért, járjon Trabanttal, egyen teszkós krémsajtos vizes zsemlét az ilyen,

a rohadt politikus, tudja meg, milyen a népnek! Az ilyennek nem elég ha lemond, és különben is, hogy lehet ekkorát tévedni, mit tévedni, összejátszott ez a Varga Judittal, hogy az is mondjon le. Mi? Hogy ő is? Persze, tudom, de nem érdekel! Mit bánom én, hogy lemondott! Mondjon le még egyszer, mindennap mondjon le! Neked ennyi elég? Komolyan?

Gondolod, hogy nem az Orbán áll az egész mögött? Minden mögött ő áll, miatta van minden, ő is mondjon le, sőt, ő mondjon le a legjobban!

És ne csak ő!

Az egész kormány mondjon le.

Nem is, minden fideszes, sőt minden jobboldali mondjon le. Mondjon le és kérjen bocsánatot, akkor talán kvittek leszünk. Addig nem tágítunk a Sándor-palota elől, amíg le nem mondott mindegyik. Takarodjanak a közéletből! Tudom, hogy a kormány nem a Sándor-palotában van, ne nézz már hülyének, akkor megyünk a Parlament elé, na, úgy értettem. Ott tüntetünk, amíg akik lemondtak mind, bocsánatot nem kérnek.

De szép alázatosan! Dehogy, nem fogunk megbocsátani.

Ha lemondtak, és töredelmesen, egyenként bocsánatot kértek, aztán jöhet a vagyonelkobzás.

Milyen bizonyíték kell neked? Hát nézz csak rájuk, bakker!

Kimondja majd a bíróság... de egy demokratikus bíróság, nem ilyen fideszes csicskahad, még a végén kimentenék őket! Hogy mi?

Hogy ez a bíróság ítélte el a pedofilt meg a bűnsegédjét? Hát az csak véletlen lehetett, ez az egy kivétel, talán, de ennyi,

a többit mind felül kell vizsgálni, és ha olyan ítéletet hozott, hogy az fideszesnek kedvezett, akkor azonnal el kell tiltani a szakmájától, menjen szépen utcát sepregetni a politikus haverjaival. Szóval, hol is tartottam? Igen, itt. Vissza minden petákot, amit valaha kerestek, éljenek mostantól meg a két kezük munkájából, haha.

De a fideszes szavazók is bűnrészesek, megszavazták ezt a rezsimet, nekik nem jár semmi!

Már akit le nem csukunk. Az nem érdekel, hány diplomája van, söpörjön utcát, szedjen kutyaszart, és éljen élete végéig ő is meg a családja is kenyéren és vízen,

sőt, ne éljen, dögöljön meg!

Mert csak az hozna ide igazi változást, mert különben bármikor visszakapaszkodnak ezek a hatalomba, megvezetnek megint egy országot, és ugyanitt tartunk. De talán még közénk is lövetnek, titkon mind azt sajnálja, hogy már nem a Horthy-rendszerben élünk, hogy lövethessen a tüntetőkre, vagyis de, olyan, mert ezek a rohadékok szítják a gyűlöletet, de... Jaj, hagyjál már ezzel a gyurcsányozással, az nem úgy volt,

ne keverd ide az igazságbeszédet, meg a demokratikus oszlatást, az narancsos meg náci csőcselék volt,

nem emberek, megérdemelték, minek mentek oda?

Szóval gyere tüntetni, mert különben nem lesz itt semmilyen változás. Gyere, ott lesz mindenki, aki számít, meg aki számol. Ne legyél birka!

(Nyitókép: AFP/KISBENEDEK ATTILA)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 466 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2024. március 16. 14:48
Tűpontos. Ezt nem Veczán írta - csak hallgatózott és legépelte.
Palatin
2024. február 16. 00:08
Gondoljuk meg a következöt, de higgadtan. K. ENDRE NEM FELMENTVE LETT, HANEM A BÖRTÖNBEN LETÖLTENDÖ BÜNTETÈSE UTÀN HÀZI ÖRIZETBE KERÜLT, ÉS A HÁZIÖRIZET UTOLSÓ PÁR HÒNAPJA LETT ELENGEDVE, HOGY AZ ERDÈLYBEN EGYEDÜL ÈLÖ, SÚLYOS BETEG ANYJÀT ÁPOLHASSA. És erre Gyurcsány elengedi a vérebeit.... Azért is nyugodtan lehetne egy országos felháborodás, hogy valakinek egy állami intézmény nem engedi meg, hogy a legközelebbi, súlyos beteg hozzátartozóját ápolja. A gyermekek fontosak, de az idös emberek is. Ha Gyurcsány úgy látta volna, hogy ez az általam itt vázolt vétség felfújása többet hozott volna neki a konyhára, akkor valószínüleg Novák Katalint azért mondatta volna le, hogy miért nem engedte el K. Endre házi örizetét már korábban. Ismerni kell Gyurcsányt, az "ügy"- nek ö a bábája. Ö most azt hiszi, hogy egy nagy halat, fogott, de ha lehiggad a hangulat, mindenki látni fogja az ö aljasságát.
Töki
2024. február 14. 18:44
Szééééppp!!! Nagyon fasza cinikus írás a neolibbantak eszmefuttatásáról! :))))
iimre
2024. február 14. 11:07
"Valodi ➜ iimre feb14. 00:08 ... höhöhö - ugyan már! Pusztán tanult a Vezér a sikeres nagy elődtől: »Minden propagandának népinek kell lennie, és szellemi színvonalát azok legkorlátozottabbjaihoz beállítania, akikhez fordulni gondol. Szellemi szintjét annál mélyebbre állítja, minél nagyobb kell legyen a megragadandó embertömeg. A tömegek felfogóképessége nagyon korlátozott, ezzel szemben a feledékenység nagy. E tényekből kifolyólag minden hatékony propagandának csak nagyon kevés pontra szabad korlátozódnia, és ezeket jelzésszerűen oly sokáig használnia, amíg csak a legutolsó is képes egy ilyen szóval kapcsolatban maga elé idézni azt, amit akarunk. (Mein Kampf)«" Tudnád idézni a demokratikus választást nyert Orbán Nemzeti Együttműködés Rendszeréből (NER) azt a részt, ami egyezik az általad említett szerzeménnyel? Itt a NER előszava: https://www.parlament.hu/irom39/00047/00047.pdf (by OGV, 2010 máj. 22.) Hajrá, nagyon kiváncsi vagyok! :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!