Kamionok ütköztek az M1-esen, teljes volt az útzár

2024. február 14. 18:40

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

2024. február 14. 18:40

Összeütközött két kamion Bicske közelében, az M1-es autópálya 32-es és 33-as kilométere között, a Budapest felé vezető oldalon. A baleset következtében egy ember beszorult, akit a műszaki mentéshez kiérkező bicskei önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével kiemeltek a járműből – írja a KEMMA.

A tűzoltók az egyik kamiont áramtalanították. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A sztráda érintett szakaszát teljes szélességében lezárták,

– közölte katasztrófavédelem.

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bbalu56
2024. február 14. 21:50
Kibaszot köcsög kamionosok egy gané banda.
Janika50
2024. február 14. 19:15
Nagyon szomorú. Magam is hivatásos gkv vagyok, már nyugdijjas. Alkalmanként vállalok egy-egy utat, kamionnal is, busszal is. Minden engedélyem megvan. Tavaly újitottam a GKI-t 5évig rendben. Esetenként beszélgetek aktiv távolsági járművezetőkkel, ami panasz áradat. Magyar, egyéb nációhoz tartozókkal is. Magam is látom, valami nagyon nincs rendben. Minden túl van szabályozva, amiket ezen a területen szigoróan betartatnak. Mondjanak még egy foglakozást, ahol 28 nap mulva is számon kérhetnek dolgokat, bármely ország hatoságai, amit bárhol a kontinensen tettem. Korábban egy Hamburg együltében haza. Angol export valahová, üressen Antwerpen, banánterminál, rakodás együltében haza. Plussz a határok. Igaz, éltünk a lehetőséggel, el a sor mellett, de igy is több órás tortúrák voltak. Növényes, állatorvos, vám, speditőr. Nem volt ennyire agyon elektronizált autónk, jóval kevesebb előtisi tilalom volt, döntően a németeknél. Azóta elterjedt. Mégis fáradt mindenki. Ezért vannak a tragédiák.
ekeke1
2024. február 14. 18:56
Csak a szokásos M1 halálút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!