Gulyás Gergely üzent Varga Judit exférjének: Nem szeretem, ha fenyegetnek!

2024. február 16. 16:26

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón elmondta, hónapok óta nem beszélt Magyar Péterrel.

2024. február 16. 16:26
null

A pénteki Kormányinfón szóba került Magyar Péter, Varga Judit volt férjének az ügye, aki a múlt hét végén a Partizán műsorában vendégeskedett és állított erőseket. Az egyik újságírói kérdés az volt, Magyart felhívta-e a tárcavezetőt az interjú után, mire Gulyás Gergely úgy reagált, hónapokkal ezelőtt beszélt Varga Judit korábbi férjével utoljára. 

Ezt is ajánljuk a témában

Mint elmesélte, Magyar megírta neki előre, amennyiben állami megbízatásai véget érnek, ezt fogja tenni. Úgy fogalmazott a Miniszterelnökséget vezető miniszter, nem próbálta meg erről Magyart lebeszélni, 

„mert nem szeretem, ha fenyegetnek”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale
2024. március 13. 15:50
Edes Istenem igy legyen lotto otosom! Az elejen megmondtam,hogy ez a Magyar Peter nagyon gyanus. Feletteb furcsa ez a "nevtelen level" ami elinditotta a kegyelmi botranyt.Ez a beteges feltekenysegi roham : a facboon az uj baratnojevel valo kerkedes,uj part alapitas,nagyriport a partizanban,lejarato hadjarat ezerrel stb.... Ezen latszik,hogy ez aztan mindent meg fog tenni bosszubol.
Lajoss
2024. március 06. 08:39
Ugyan,Gergő,a kutya sem fenyeget téged…
syphax-2
2024. február 26. 07:01
SZEGÉNY DRÁGA VARGA JUTKA ÉLETÉBEN CSAK EGYETLENEGY NAGY HIBÁT KÖVETETT EL, JELESÜL AZT, HOGY ILYEN MINŐSITHETETLENŰL GYENGE MENTÁLIS KVALITÁSÚ "LÉLEKKEL" KÖTÖTTE ÖSSZE MAGÁT, MINT EZ A M.P.! AKI PERSZE ÉDESAPJA A GYERMEKEINEK, ÉS PONT EZÉRT NEM ILLETEM "ÉLESEBB SZAVAKKAL" SPIRITUÁLIS MINŐSÉGÉT. ÉS TISZTA SZIVBŐL IMÁDKOZOM A NAGYSZERŰ ÉS KIVÁLÓ MIKOLAI VINCE PRELÁTUS ATYÁÉRT, AKI ÖSSZE ESKETTE ŐKET ANNO A BUDAPESTI SZENT ISTVÁN BAZILIKÁBAN.
KBA98
2024. február 17. 17:02
Magyar Péter feszegeti a határokat, de ki tudja meddig? A szamár is akkor megy a jégre, amikor jó dolga van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!