Antall József a halálos ágyán tényleg megáldotta Orbán Viktort?

2024. február 22. 11:22

Szerintem Antall József kikel a sírjából, és megátkozza ezt a mocskos bandát.

2024. február 22. 11:22
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Este, negyed nyolckor nézem az ATV Híradót, ami arról tudósít, hogy a FIDESZ-KDNP frakcióülésén, Balatonalmádiban (Lölő szállodájában) Kocsis Máté és Simicskó István … nem is tudom mit csinálnak, talán intellektuálisan megadják a hangot. (Intellektuálisan!) Ilyen magaslatokra nem tudok felemelkedni, úgyhogy kikapcsolok, talán majd Orbán Viktor eligazít. 

Na, most komolyan! Kik ezek az emberek? Én értem, hogy Mága Zoltán hegedül, az ájtatos Kis Grófo pityereg, Győzike ellöki Dzsudzsit, amikor át akarja ölelni Szijjártó Petit, és akkor még nem beszéltünk Tóth Gabiról, meg a lila-fehérből átvedlett Curtisről! Mi jöhet még? Szerintem Antall József kikel a sírjából, és megátkozza ezt a mocskos bandát.”

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2024. február 24. 01:50
Henrik-Henrik!!! :))))))))))))))))))) tedd össze a kezed, hogy valakik fogták a kezed, mert jól szoptál! :))))))))
flesh ripper
2024. február 23. 18:01
Szegény Antall... Lumpenproli gennykupac nyilatkozik a nevében. Megteheti: Antall odaátról okád.
Korrupt Kornél
2024. február 23. 16:57
Rosszul tudod henrik! Ha Antall József kikelne a sírjából téged vágna pofán elsőnek. És nem átkozna meg, téged több millióan megátkoztak már!
Batman007
2024. február 23. 09:40
A beszoruló fing felmegy a fejbe .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!