Állandóan kommentel, saját oldalán mégsem tűri a hozzászólásokat Magyar Péter

2024. február 19. 10:00

Az új megmondóember bárkinek beszólhat, neki viszont senki se.

2024. február 19. 10:00

Amióta Magyar Péter először megszólalt a kegyelmi ügy kapcsán, folyamatosan hozzászól mások posztjaihoz a Facebookon. Legelőször Skrabski Fruzsina egy bejegyzéséhez írt kommentet, miszerint nem szabad ide keverni a 2006-os ügyeket, született egy rossz döntés, valószínűleg többen is hibáztak. Szerinte „ilyenkor nem titkolózni és terelni kell.”

Később például Hont András egyik bejegyzése alá is odaszúrt egy megjegyzést, amelyen a publicista Magyarnak a Karmelitában történt állítólagos megfenyegetéséről írt. „Kedves András, jól fizet Tóni?” – írta Magyar. 

Legutóbb pedig Orbán Viktor kormányülésről szóló bejegyzésén gúnyolódott.

Forrás: Facebook

 

Nos, míg „Magyar Péter (Ne féljetek)” másokon számon kéri a hozzászólások szelektálását, 

a saját Facebook-posztjainál tiltja a kommentelés lehetőségét.

Visszanézve kiderül, hogy február 2. óta egyetlen bejegyzésénél sem engedte a külső hozzászólásokat. A kommentek korlátozása van beállítva legutóbbi, szombati posztjánál is: 

Forrás: Facebook

Egyelőre nem világos, hogy Magyar miért tart a kommentektől a saját felületén.

Mint a szombati cikkünkben megírtuk, jobboldali körökben mindig is hiú és törleszkedő szépfiúnak tartották Magyart. Az elmúlt években ugyanis előszeretettel vett részt – többnyire a (volt) felesége, Varga Judit társaságában – olyan rendezvényeken, amelyeken a mára számára már vállalhatatlan kormányzati potentátok is megjelentek.

Ezt is ajánljuk a témában

A visszaemlékezések alapján fideszes körökben sosem vették túl komolyan, nem igazán a saját teljesítménye miatt tartották számon, 

leginkább Varga Judit volt igazságügyi miniszter férjeként, valamint a néhai köztársasági elnök Mádl Ferenc keresztfiaként, Erőss Pál magyar ügyvéd, bíró, népszerű televíziós személyiség unokájaként azonosították.

Amikor Varga Judit férje ott akart lenni valamilyen fontos, kormányzathoz kötődő eseményen, rendezvényen, akkor azt is meg kellett oldani, hogy lehetőleg az első sorba kerüljön. 

Visszaemlékezések szerint „a miniszteri stáb jelentős energiáját kötötte le, hogy a napi ügyek mellett Péter túlmozgásait is kezelni kellett”. 

Fotó: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromosParizer
2024. február 19. 23:17
az igazi született csicska. teljesen lényegtelen
lmrzzz
2024. február 19. 19:31
Tiszta sor. Sajat oldalan azt csinal amit akar, korrektebb mint tiltani es torolni. Viszont! A Mi penzukbol eltartott megafonosok es politikusok meg tiltanak es torolnek, azok utan,hogy egy szamukra nem tetszo kerdest teszel fel. Alljon mar meg a naszmenet kedves Mandiner,milyen partallami cenzurazott ujsagiras ez?
Málaga21
2024. február 19. 17:47
Magyar az új Jakab.
KBA98
2024. február 19. 16:34
Sajnálom Juditot, hogy egy ilyen alakkal házasodott össze. de a gyerekek mit szólnak majd? Van egy gerinces anyjuk és egy ilyen apjuk! Atyám, mire képes egy vesztes pasi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!