A Szálasi kormány is majdnem ott ülésezett, ahol most az Orbán-kormány

2024. február 06. 06:25

Csak mint tényt közlöm.

2024. február 06. 06:25
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Két gondolat, ami a mai híreket olvasva jutott az eszembe: Kihelyezett kormányülést tart Sopronbánfalván az Orbán-kormány. Csak mint tényt közlöm - a Szálasi kormány onnan 7,7 km-re tartotta utolsó »kihelyezett« ülését, Brenbergbányán.

Senki nem kérdezte meg, nem járt utána, hogy mennyi időbe tellett,  mennyibe kerülhetett,  honnan volt rá pénz, s milyen infrastruktúra kellett ahhoz, hogy Gáza alatt kiépítsenek 700 kilométernyi alagutat? Hogy nem szerzett erről időben tudomást a világ, ahonnan a pénzek érkeztek ( nem erre) és persze a világ egyik, ha nem a legjobb titkosszolgálata?”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2024. február 07. 20:17
Hát, ez nagyon vicces volt buzibácsi.
molnarat
2024. február 07. 15:23
Gyurcsány Ferenc hétfőn bement a Parlamentbe, ahol előtte Szálasi Ferenc is felszólalt. A francba! Egyébként IQ 70 felett minjdenki tudta, hogy Gáza alatt alagutak vannak. Még pizzát is rendeltek Egyiptomból. Minek kommentel ez a szerencsétlen?
Phm045
2024. február 07. 14:34
A kommunistát igen különleges anyagból gyúrták, melynek neve szar! Na ezekből nekünk sajnos a legalja jutott. Juszt, Bertus, stb ennek a legreprezentatívabb eleme.....................
Spiritmonger
2024. február 07. 10:34
Juszt hozza a szokásos faszságait, de a kérdése teljesen valid. Ennyi alagutat nem lehet feltűnés nélkül összehozni, ez több, mint tízszerese a budapesti metróhálózatnak. A kitermelt földet deponálni kellett, áram és víz és építőanyag kell az építkezésekhez. Vajon megtudjuk, hogy ki nézett félre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!