Trump: Orbán Viktor a legkeményebb ember Európában, talán Európán kívül is

2024. január 06. 14:40

A republikánusok vezetője az iowai Mason Cityben tartott kampánybeszédet.

2024. január 06. 14:40

Joe Biden, jelenlegi amerikai elnök kihívója, Donald Trump kampánygyűlést tartott az iowai Mason Cityben, amelyről egy nagyon rövid videórészlet került ki az X-re, korábbi nevén Twitterre. Bár a kontextus nem derül ki a felvételből, azonban annyi pontosan kivehető, hogy a republikánusok vezetője dícsérő szavakkal illeti a magyar miniszterelnököt:

 Orbán Viktor a legtekintélyesebb ember – talán a legkeményebb Európában, és talán Európán kívül is

– hangzottak el a dicsérő szavak Donald Trump szájából. A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 351 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 10. 15:55
Ezen az eseten is látszik, hogy a gyurcsányisták még az aprópénz méretü ügyekböl is korrupciós mutyikat csinálnak. Képzeld el mit csinálnának ott ahol milliárdok forognak a kockán. Gyurcsányt es haverjait hatalomra segítebi, az egy nemzeti öngyilkossággal lenne egyenlö. Gyurcsány az egész országot PRÉDÁNAK tekinti. A magyarok túlélésére egyedül Orbán a garancia. Ezt bizton mondhatjuk. De ez felveti annak a kérdését, hogy mi lesz akkor, ha Orbán kiöregszik ebböl a szerepböl. Ki lesz az utódja? Ki kell, hogy nevelödjön egy következö keménytökü fideszes, aki ezt a vonalat tovább viszi. DE SAJNOS NEM LÁTOM, HOGY EBBEN VALAMI ALAKULNA. MINISZTERELNÖK ÚR, TESSÈK GONDOSKODNI, TESSÈK KINEVELNI AZ UTÀNPÓTLÁST. Mert Német Szilárd és mások, hiába helyettesek, hiába ott vannak a tüz közelében, ök erre a szerepre messze nem alkalmasak. Szijjártó minisztert el tudnám képzelni.
catalina11
2024. január 07. 13:58
Tommaso fröcsög és nyáladzik...
Töki
2024. január 07. 13:41
Trump-lee jól beszél, hisz csak 1 államférfiről van szó. Neolibbantak meg jöhetnek kutyákkal, botoxal :)))) senkiháziak, és buták. Rángjatok csak. :))))
Sztrovacsek
2024. január 07. 11:58
Annyira kemény, hogy kiküldik kávézni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!