Nincsen már Tóth Gabika, muszáj közvetlenül benyalni a NER-nek!

2024. január 14. 08:39

Krausz Gábor szuperséf egészen addig nem tüsténkedett látványos NER-seggnyalásban, amíg az oldalán virított a magyarok nagyasszonya.

2024. január 14. 08:39
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Milyen érdekes, hogy Krausz Gábor szuperséf egészen addig nem tüsténkedett látványos NERseggnyalásban, amíg az oldalán virított a magyarok nagyasszonya, azaz a sze*bálványból szemérmes matyó Madonnává avanzsált Tóth Gabika. Úgy tűnik, hogy Krausz volt annyira eszes, hogy nem vállalt be magához méltatlan, NERpropagandát szajkózó megnyilatkozásokat egészen addig, amíg ezt megtette helyette az oldalán díszelgő, keresztényi erényeit harsányan a világba kiabáló mintafeleség. De most mit hallok? Krausz Gábor azt nyilatkozta az egyik kormánylapnak, ne nevezzük meg, nem érdemli meg, hogy »most voltam Bécsben, ahogy látom, elég durva a helyzet.« És azt is elárulta, hogy nem mert sétálni az osztrák főváros belvárosában, mert annyira drámai a helyzet. Ugye emlékezünk még arra, amikor 2018-ban Lázár János hasonlóan tragikus állapotokról számolt be bécsi útja során.

Nos, ezzel csak az a baj, kedves Gábor, hogy 2023-ban ismét Bécset választották meg a »világ legélhetőbb városának«! És nem először! Az Economist Intelligence Unit 172 országot vizsgált meg, és az osztrák főváros főként a számtalan kulturális és szórakozási lehetőségével, a kiváló infrastruktúrájával és a jó közbiztonságával került a lista élére. Szóval akkor most miről beszélsz, de tényleg?”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Partizán YouTube-csatorna

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airwolf
2024. január 25. 12:47
Jézusom, Te tényleg nem tudsz csendben maradni?
Sulammit
2024. január 16. 22:32
Ezt az osztrák rendőrség is tudja? Ha igen, miért vonultak ki több ezren karácsonykor és szilveszterkor a karácsonyi vásár nézelődőit védeni és a keresztényeket a templomok előtt? Penetránsan hazudozól Gyurcsány hátsójából kikandikálva.
lefty67
2024. január 16. 22:24
A sátánisták Kiszel Tündéje vagy!
HZ72
2024. január 16. 09:26
Undorító kommunista fasiszta sátánista hazaáruló hazug féreg vagy. Takarodj innen a mocskos gyurcsánydobrevvel együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!