Hajdu Steve megfejtette: Azahriah és Szoboszlai nem magyarok (VIDEÓ)

2024. január 04. 10:22

A színész szerint a sikeres fiatalok nem magyar mentalitással dolgoznak és gondolkodnak.

2024. január 04. 10:22
Hajdu István

Azahriah háromszor tölti meg idén a Puskás Arénát, Szoboszlai Dominik pedig a világhírű Liverpoolhoz igazolt – többek között erről is szó volt az RTL Reggeli című műsorában. Az asztalnál ült Hajdu Steve is, aki meglehetősen érdekes megfejtéssel rukkolt elő: „azt azért figyelembe kell venni, hogy

Azahriah és Szoboszlai már nem magyarok.

Tehát nem magyar mentalitással dolgoznak és gondolkodnak. Nekik nem elég az, amit a közeg itthon rájuk süt” – fogalmazott a színész. Hozzátette azt is, hogy ezek a fiatalok istenáldotta tehetségek, akik nemzetközi szinten dolgoznak. „Mi nem akarunk dolgozni” – zárta rövid monológját Hajdu.

A színész mondandóját az első perctől lehet visszahallgatni:

Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2024. január 07. 10:48
Pityu! Tehát te azért vagy itthon rekedt magyar mert hülye vagy.
Halászné
2024. január 05. 15:18
Ne feledkezzünk meg hétköznapi hősökről sem, Család, gyerekek, akár termelő munkakör, becsületesen elvégzett munka és a satöbbi közhely. Sajnos nem tudom sokra értékelni pld. azt a sportolót aki most kitalálta magát, hogy Playboy nyuszi lesz. Sok pénzt fog keresni. És?????
Nimril
2024. január 05. 14:43
De ki a faszom az a Hajdu "Steve"? Neked nem magyar a neved se, te faszfej. :D
Betelgeuse
2024. január 05. 07:25
Aki Steve-nek hívja magát, az már csak tudja, ki a magyar... Egyébként ez ugyanaz az az okoskodás, amely anno azt próbálta belénk sulykolni, hogy bizony Liszt Ferenc sem volt magyar... Azért kíváncsi lennék, maguk az érintettek hova küldenék nyaralni ezt a f*kalapot. És még hogy Magyarországon nincs szólásszabadság... amikor nyíltan, gátlástalanul lehet sértegetni másokat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!