Bődületes büntetést kapott, miután 226-tal hasított Nógrádban a Ferrari sofőrje

2024. január 06. 19:59

A gépkocsi a sebességmérő felvétele alapján a megengedett 110 km/h helyett 226 km/h-val repesztett.

2024. január 06. 19:59

Január 4-én a 21-es főúton száguldozott egy sofőr: a Ferrarira a főút Pásztó melletti szakaszán figyeltek fel a rendőrök 9 óra 17 perckor, ahol a gépkocsi a sebességmérő felvétele alapján a megengedett 110 km/h helyett 226 km/h-val repesztett – írja a Police.hu.

A sportkocsinak a forgalom miatt másodpercekkel később lassítania kellett, így a rendőrök meg is állították,

és kiszabták a gépkocsivezetőre a sebességtúllépésért járó, jogszabályok szerint meghatározott 390 000 forint közigazgatási bírságot és a nyolc szabálysértési előéleti pontot.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Police.hu

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nzoltan-818
2024. január 20. 20:26 Szerkesztve
Engem nem érdekel, hogy az ilyen kocsi gazdája mennyit keres és mennyi pénze és az honnan van, de fontosnak és helyesnek tartanám, hogy a pénzbeli bírság mellé ne pontokat adjanak, hanem minimum egy évre vonják be a vezető jogosítványát és a kocsija forgalmi engedélyét, rendszámát.
nemecsek-3
2024. január 07. 18:39
"Zsolakomarom 2024. január 06. 23:09 Aki ilyen kocsit vett, az tobb AFAt fizetett ki csak a vasarlaskor, mint amennyit az atlag paraszt eleteben befizet." 1/ Aki ilyen kocsit vett az abból a pénzből vette áfával együtt (ha nem lopta) amit az az átlag paraszt megtermelt neki 2/ Nekem semmi bajom nem lenne az ilyen kocsit vevők száguldásával olyan hosszú úton amennyi kijött az áfájából. Azt ugye nem úgy érted, hogy Szentgotthárdtól Záhonyig mindég azt az utat építették az áfádból ahol épp vagy? Kérdés tudod-e egyáltalán hol van a Szentgotthárd Záhony vonal ami mentén a parasztok élnek. Persze nem az olyanok mint te.
nemecsek-3
2024. január 07. 18:01
BŐDÜLETES BÜNTETÉS. Mandika!!! Még mindig nem akartok leszokni erről a primitív bulvárról? Ez nemhogy nem bődületes, de semmi büntetés élet szándékos veszélyeztetéséért. Nagyon lojálisan véve 140-150-re még fölcsúszhat 110-es határnál nem autópályán, de ezt is már határozottan kell tudni érezni még a jobb autókban is. A 220-nál már önkontroll és felelősség teljes hiánya áll fenn, bűncselekmény kategória, jogosítványelvétel autóval együtt legalább 3 évre autómárkával/teljesítménnyel arányos bírság ami nem mellényzsebből fizethető 390e Ft. És ennek már nem a kishalas gyermeteg előéleti pontok kategóriának kellene lenni Aki száguldozni akar befizethet a hungaroringre, Ilyen autónál nem lehet gond. Aki csak a pénzes haver csávó autójával akar villantani az fokozott közveszély mert aki addig csak Astrában ült az semmit nem tud kezdeni ekkora sebességnél a lóerőkkel. Nem véletlen amikor a biztosítók nem kötnek szerződést nagy teljesítményű autóknál bizonyos életkor alatt ami nem 18 év.
atti64
2024. január 07. 16:57
A büdös patkánytol jogsi örökre egy köcsög faszopo biztos szétlopta az agyát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!