Beismerő vallomást tett az újpesti halálos balesetet okozó férfi, pszichoaktív anyag volt a vérében (VIDEÓ)

2024. január 26. 12:07

Halált okozó közúti baleset gondatlan okozása, segítségnyújtás elmulasztása, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények megalapozott gyanújával hallgatták ki.

2024. január 26. 12:07

Beismerő vallomást tett az a férfi, aki a gyanú szerint halálos balesetet okozott Budapest IV. kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon. A rendőrség azt írta: a férfi a kihallgatásán elismerte, hogy hétfőn a vezetéstől eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé, és így okozott Újpesten balesetet. A közlemény szerint gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, miután csütörtökön Szigetszentmiklóson elfogták. 

A rendőrök a férfi elfogását követően kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, ami THC-ra pozitív eredményt mutatott. A férfit ezt követően mintavételre előállították, majd halált okozó közúti baleset gondatlan okozása, segítségnyújtás elmulasztása, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények megalapozott gyanújával hallgatták ki. A férfi elismerte a felelősségét a baleset okozásáért – áll a közleményben. Kihallgatását követően a rendőrök kezdeményezték a letartóztatását – tették hozzá.

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonsamu
2024. január 28. 23:03
Ebböl a pszichoaktiv anyagból kellene neki egy lónak szánt adagot beadni. Ha egy nem lenne elég, akkor naponta ismételni, amíg kimúl...
Dunhill67
2024. január 26. 18:24
25 év ólombánya...utána szabadon távozhat
Janika50
2024. január 26. 14:02
Éééééés? Majd jön valami ügyvéd, aztán mi valamennyien, továbbra is elterthatjuk, a többi hozzá hasonlóval együtt. Nagyon elszaladt a ló, ezekkel a kivagyi élősködőkkel. Mindenkinek látnia kell, mi megy a közutjainkon. Az állandó versenyzés, az összes frusztráció levezetési szándéka, folyamatos és állandó veszélyeztetés, minden irott és iratlan szabály semmibe vétele. És az igazság szolgáltatás csiga tempóban kullog az események után. Előbb, utóbb felébred a társadalom önvédelmi reflexe és kezébe veszi az itélkezést. A hatóság képtelen rá. Tudjuk, ezek a jogállami maszlagok kötik őket. Sajnos. Nem mard más, szemet szemért, fogat fogért.
cicologus
2024. január 26. 13:44
Még egy molnár......ez nem ricsi.csak ugyanolyan rohadt drogos gyilkos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!