A kertgondozó szerencséje – kicsit több mint 1000 forintból kaszált tízmilliót egy férfi

2024. január 24. 13:03

Tizenháromból tizenkét tippje is bejött.

2024. január 24. 13:03

Az abdai Sörös Ernő szerencséjéről számolt be nemrég a Telex. A férfinek január 13-án, szombaton egy barátja adta fel a tippmixszelvényét a helyi trafikban. 

Az 1560 forintos fogadással még aznap 10,3 milliót nyert. 

A tizenháromból tizenkét tippje jött be – írta a lap.

A Telex ismertette, hogy a 49 éves kertgondozót szinte mindenki ismeri a településen. Mint kiderült, öt éve tippmixel. „Hűséges típus, mindig ugyanott, az abdai, Bécsi úti dohányboltban fogad. 

Mindennap játszik, mindig nagyra megy, sokmilliós nyereményre. 

Ehhez legalább tíz meccset tesz meg. Mindegyik rizikós mérkőzés. Annyi könnyebbséget engedett meg magának, hogy a fogadást kombinációsan adja fel 1560 forintért. Nagyon leegyszerűsítve ez annyit jelent, hogy ha elszáll egy meccse, akkor is nyerhet, csak az eredményektől függően többet vagy kevesebbet” – sorolták.

A nyereményt vállalkozásba fekteti

Sörös most télen is „kaszált”: nyereményét a vállalkozásba fektetik üzlettársával. Úgy tervezik, gépeket vásárolnak, amivel könnyebb lesz például kiszedni a tujákat. Ettől függetlenül úgy érzi, még egyszer bejön neki a nagy nyeremény, szerinte csak az a kérdés, hogy mikor és mennyi – számolt be a Telex.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Andrzej Rostek/Getty Images

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2024. január 24. 22:07
Gratulálok, így kell ezt csinálni.
I feel the earth move under my feet
2024. január 24. 17:37
Könnyen jött.. el fog kopni és "Villám" biciklizhet tovább a fűnyíróval a biciklije csomagtartóján, ahogy eddig is tette.
fogas paduc
2024. január 24. 14:51
Egyik ismerősöm járt úgy, hogy mondjuk decemberben 4-se lett az 5-ös lottón, majd februárban ismét.....
Roadkill
2024. január 24. 14:13
ez miért hír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!