Videón a magyar határra támadó illegális bevándorlók

2023. szeptember 29. 22:00

Ezeket az embereket szeretné Európára zúdítani Brüsszel – fűzték hozzá az összeállításhoz.

2023. szeptember 29. 22:00

„A brüsszeli migrációs paktum megbukott” – jelentette ki szerdán Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök a felszólalásában kitért arra is, hogy a napokban automata fegyverekkel lőttek a magyar határt őrző rendőrökre, ezzel pedig a migránsok átlépték a Rubicont.

A helyzetet nem lehet félvállról venni, elég csak arra gondolni, hogy

a Politico nemrég arról számolt be, hogy szerintük Orbán Viktornak nincs igaza.

A brüsszeli lap szerint a magyar miniszterelnök azt az ijesztő mesét táplálja, hogy a migránsok egy összehangolt csoportot alkotnak, akik azért érkeznek, hogy megtámadják Európát. Ezzel szemben szerintük az Európába érkezők egyének és családok, akik egy jobb életet keresnek. A lap szerint ezzel a narratívával szeretné megindokolni migránsok visszaszorítását Orbán Viktor.

A helyzet tisztázása végett új videót tett közzé a magyar kormány.

A videóban egy kis összeállítás látható azokról a fiatal migránsokról, akik korábban erőszakosan próbálták átlépni a magyar határt.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backstablive
2023. október 01. 00:37
Tepertövel permeteznèm öket. A tulèlöket meg sòs patronnal.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 30. 16:55
Repült is a határrendészet igazgatója. Meg a Komárom-Esztergom Vármegye rendőrkapitánya. Jogosan! Az esztergomi robbantó körözés alatt állt, naponta mentek ki az esztergomi rendőrörk és szartak rá. Egy emberéletbe került. Máshol ilyenkor bűncselekmények sorozata miatt eljárás indulna nem eldugnák a felelősöket!
auditorium
2023. szeptember 30. 13:47
A hazugság kezd lelepleződni. Brüsszelben befogadást papolnak, a német kormányj pedig 2O26-ig évente 2 millió eurót szán a német zászlós NGO hajók finanszirozására. Ezért védte kormányuk annyira Carola Raktetét, aki havi netto 26OO euróért szállit megránsokat az olasz partokra.. A német média taz.de és mások leleplezték a segitséget, az olasz kormány tiltakozik. Kormányukat migrációval akarják megbuktatni Brux.-ben újabb "szakkormányt" (governo tecnico) rebesgetnek. Ez a jogállamiság, kivülről döntünk. A külső határokat ostromolják a bevándorlók, a magyar határokat, a fr.ák, németek, svájciak és osztrákok,katonasággal védik déli határaikat. A bolgár-török határon százasával bujkálnak az erdőkben, a bolgár halottasházakban nincs már hely (ezt 2 napja mutatta a RAI 1 2O órai TV-hiradó), Triesztben az utcákon és hid alatt hálnak, nincs elég hely. A szlovénok átpasszolják az olaszoknak, a horvátok pedig a szlovénoknak. Afrikaiak szinesitik Ny-ot, ma még csak kérnek..
august
2023. szeptember 30. 13:06
Addig amíg a Soros alakulatok pénzelik, no meg a németek az "életmentő " embercsempészeket, addig nem is lesz változás. Azt azért tényleg nem értem, hogy 2015 óta egyetlen úniós szerv, hivatal, vagy politikus nem jelentette ki határozottan, és nemhoztak törvényt arra, hogy aki illegálisan akar bejutni Európába az vissza lesz küldve. Egyxedül Magyarországon van életben ez a gyakorlat. Az idiótái azt hirdetik a következő árvíznél is minden ország ossza el magának a vízmennyiséget, vigyenek haza egy-egy vödör vizet. Valamilyen agyblokkolót használnak a nyugati politikusok, az 1000%.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!