Hiába kérdezte a HírTV, Pankotai Lili nem tudta megmondani, hogy mi a baja a pedagógustörvénnyel

2023. szeptember 16. 10:22

Csak a korábbi válaszait tudta ismételni a tüntetések egyik szószólója a riporter kérdéseire.

2023. szeptember 16. 10:22

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, pénteken tartották a tanév első diáktüntetését, amelynek során a résztvevők a budai Elvis Presley térről a Kossuth térre vonulnak. A rendezvényen megjelent Karácsony Gergely és Pankotai Lili és Hadházy Ákos is.

Az alig 800 tüntető nem sokkal 17 óra után indult el a Margit hídon keresztül a Kossuth tér felé.

A Hír TV is jelen volt az eseményen. A riporter szerette volna megtudni Pankotai Lilitől, a megmozdulások egyik szószólójától, hogy mit üzen ezen a demonstráció a kormánynak.

Erre Pankotai azt válaszolta, hogy 

„azt üzenjük a kormánynak, hogy Orbán Viktor megszavazta a szankciókat. Azt üzenjük, 16 ezer pedagógus hiányzik az oktatásból. Harmadrészről pedig azt üzenjük, hogy Orbán Viktor Soros-ösztöndíjon tanult”

Majd mikor a Hír TV riportere azt a kérdést tette fel neki, hogy mi a problémája a pedagógustörvénnyel, először ordibálni kezdte a tömegnek, hogy „a csend nem rend”, majd ismételgetni kezdte a fenti válaszait. Azt viszont nem tudta Pankotai Lili kifejteni, hogy a fenti okoknak mi köze a törvényhez.

A vonatkozó felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 413 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Picnic Niki
2023. szeptember 19. 21:39
A parlamentben az újságírókat azért kényszerítették egy szűk kordon közé, mert egy törvény megszavazása után a képviselők nem tudtak a kérdéseire válaszolni, sőt, később már elmenekültek előlük
moricka13-3
2023. szeptember 17. 07:10
Az időközben már bizonyára nagykorúvá lett szánalmasan szerencsétlen Pankotai Lili az Orbán-fóbiások messiása kényszerképzetében ésszel azt fel sem éri, de nem is gondolja, hogy benne is, sok más együgyűen hiszékeny, kihasználható figurához hasonlóan, csak balekot fogtak felforgatásra azok a párt,- és álcivil megbízói, akik az oka fogytán, hogy tudnák kicsoda, még azt is le fogják tagadni??
PeterWeber
2023. szeptember 17. 06:37
Szegényke azt hiszi, hogy sikk ostoba, primitív, hülye pitsának lenni...
DFK
2023. szeptember 17. 06:31
Bajban a hazátlan bitang ellenzék: elindult a tanév és nem volt tömeges felmondás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!