Utoljára az SZDSZ-ben láttam ilyet – Horn Gábor a Momentumról

2023. december 01. 22:06

A Republikon Intézet vezetője, a volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő szerint az ellenzéki pártok nyilvános vitái szavazatokba kerülhetnek.

2023. december 01. 22:06
null

Az elmúlt napok legfontosabb belpolitikai eseménye Nyirati Klára távozása a Momentumból. Mint ismert, a bajai polgármester élesen bírálta Donáth Annát, amiért az beleszállt Gyurcsány Ferencbe, ezért a Momentum fegyelmit indított a városvezető ellen, aki nem várta meg annak lezártát és pénteken kilépett a pártból. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az ATV megkereste Horn Gábort, a Republikon Intézet vezetőjét, aki azt mondta, nem lepődött meg az eseményeken. 

Nagyjából erre számítottam sajnos régi pártmúltra visszatekintve és látva már ilyet személyesen is az SZDSZ-ben”

– jegyezte meg.

A volt országgyűlési képviselő elmondta, amennyiben a korábban együttműködő pártok nem rendezik egymással a viszonyukat, az a szavazók elvesztéséhez vezethet. 

„Elvesztik a kedvüket az ellenzéki szavazók, és akár otthon is maradhatnak, tehát ha az folyik az elkövetkező hónapokan, hogy ki kivel nem és miért, és ezért ki lép ki honnan és hova és merre, az azt is jelentheti, hogy az ellenzéki szavazó azt mondja, menjetek a fenébe!” – szögezte le. 

MTI Fotó: Mohai Balázs

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. december 06. 12:59
Horn Gábor: "Én zsidó emberként 68 esztendeje itt élve nem érzem azt, hogy Magyarország antiszemita lenne." Igen, Gábor ebben igazad van, lehet itt élni, de mi akkor sem örülünk neked. Nem a gyökereid miatt, hanem ami ott fönt, ami a lombkoronád mögött van, amiatt. Nem vagy 100-as. https://www.youtube.com/watch?v=FOFeTd8MaOg <-- Ö akar minket jó modorra nevelni.. Horn talán a libernyákok legunszimpatikusabb válfaját testesíti meg, mert a standard libernyák vázat még egyéni jellemhibákkal is tetézi. Ö egy pöffeszkedö, meglehetösen ravasz, demagóg fráter, a budapesti lumpen-elit tipikus figurája, egy megélhetési hazudozó. Messziröl látszik rajta, hogy mindenfajta munkát utál, és csak pofázni hajlandó. Az ilyen lumpen-elit-példányoknak nem szabadna fórumot adni.
alexandrosz-2
2023. december 02. 17:17
A vétótlan köpcös geci és a bandája egyik nagy szégyene, hogy ez a zsidó szabadlábon ugathat azok után, amit a magyarellenes bandájával a hazánk ellen elkövetett, amennyi köztartozást maga után hagyott. De a haja szála se görbült. A vétótlan köpcös gecinél nem azt kell figyelni miket hazudozik, hanem azt, amit csinál.
papalimapapa
2023. december 02. 13:41
A mintát rólatok vették a momentumos buzik... rólad is gazemeber!
Mandiner444hu
2023. december 02. 11:37
Moslék tegnap moslék ma
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!