Pressman gonosz vagy hülye?

2023. december 04. 11:25

Menjünk végig az állításain!

2023. december 04. 11:25
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
PestiSrácok

„Pressman elvtárs e heti produkciója után fel kell tennünk a kérdést, hogy vajon egy rosszindulatú gyökér az USA magyarországi nagykövete, vagy csak simán rendkívül buta. Ránézésre – szabadjára engedve a bennünk mélyen megbújó Lombrosót – az utóbbira tippelnénk, de ne döntsünk elhamarkodottan!

Ha valaki egy barlangban töltötte volna az elmúlt hetet, akkor kezdjük gyorstalpalóval! Az amerikai nagykövet – megilletődve a rá szegeződő figyelemtől – rendkívül zavaros fejtegetésbe kezdett a 12. Zsidó és Izraeli Filmfesztivál megnyitóján.

Valami olyasmit hablatyolt, hogy ugyan Magyarországon nem támadják meg a zsidókat az utcán, de az antiszemitizmus nem itt kezdődik,

hanem valahol máshol, és azt a kormány gerjeszti a Soros család egyes tagjait ábrázoló plakátokkal.

Rendkívül éles szemmel (hehe) és ésszel (hehe) még arra is felhívta az álmélkodó közönség figyelmét, hogy hiába hirdet zéró toleranciát a kormány a szájával, ha közben a kezével gyurkabácsis plakátokat ragaszt az utcákon. Pressman nagykövet megfejtése szerint a Nyílt Társadalom Alapítványok világátalakító és politikát befolyásoló kísérletei ellen folytatott politikai kampány részeként kihelyezett plakátok antiszemiták, mivel – szerinte – Soros György zsidó.

MENJÜNK VÉGIG AZ ÁLLÍTÁSAIN!
Az amerikai nagykövet szerint a szükségletpiramis legalsó foka a komfortérzet, hogy ne találkozzon az utcán senki olyan plakátokkal, ami nem tetszik neki. (A személyes névmások ugye a magyar nyelv esetében érdektelenek.)

Az, hogy nálunk mindenki biztonságban van, senkit nem ölnek meg a zsidósága miatt, az nem számít, mert az alap.

Mondjuk akkor fel kell tenni a kérdést, hogy Nyugat-Európában vagy az ő hazájában ezt az alapot miért nem sikerül mostanában biztosítani?”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. december 05. 19:01
egy agresszív, terjeszkedő, gyarmattartó világbirodalom képviselője adja elő alkalomadtán a mimózalelkű kretént.
fater0921
2023. december 05. 15:43
Ebben a sorrendben.
Osztap_Bender
2023. december 05. 13:57
Pressman gonosz vagy hülye? Buzi és zsidó!
VeressZoltán
2023. december 05. 13:02
LiPsi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!