Orbán Viktor: „A pedofíliára nincs bocsánat. A gyerek szent és sérthetetlen” (VIDEÓ)

2023. december 30. 13:36

A miniszterelnök szerint a genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás.

2023. december 30. 13:36

A miniszterelnök gyermekvédelemről alkotott véleményéről szóló videót osztott meg a Fidesz közösségi oldalán. 

A videóban Orbán Viktor elmondja, hogy miért fogják megvédeni bármi áron a gyermekvédelmi törvényt Brüsszel támadásaitól. 

„A pedofíliára nincs bocsánat. A gyerek szent és sérthetetlen. A felnőtteknek meg az a dolguk, hogy a gyerekeket bármi áron megvédjék” – mondta. Azt is hangoztatta, hogy „nem érdekel bennünket, hogy Brüsszel mivel mentegeti, magyarázza a megmagyarázhatatlant”.

Ez itt Magyarország!

 – fogalmazott a kormányfő. Hozzátette, „a genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás, nem egy szivárványos dumcsi, hanem a gyermekeinkre leselkedő legnagyobb veszély!”

Hozzátette: az efféle dolgoknak semmi keresnivalójuk nincs Magyarországon és különösen nincs az iskolákban.

Kiemelte, ebben az ügyben még a legelszántabb kormány sem tud egyedül sikerrel járni. Itt mindenkire, szülőkre, nagyszülőkre, pedagógusokra és nevelőkre is szükség lesz.

A nagyobbik kormánypárt a videó végén arra kért mindenkit, hogy töltse ki a nemzeti konzultációt, amelyben szerepel a gyermekvédelemmel kapcsolatos kérdés is.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fideszaking
2024. január 01. 19:29
Kaleta? Brüsszeli pókember? Orbán fia?
Sulammit
2023. december 31. 10:24
Nagyon sok a pedofil, vagy az olyan, aki szereti a csirkehusit. Erről a legtöbb nőnek már kislánykorából vannak tapasztalatai. Akár a rokonságból, akár idegen férfiaktól. Elsősorban a szülőknek, anyáknak lenne a dolga, hogy erről is felvilágosítsák a gyermekeiket. Brüsszelben nagyon sok nő ül. Nekik nincsenek lányaik, fiaik? Hogy a túróban van az, hogy belekötnek a gyermekvédelmi törvényünkbe, ahelyett, hogy átvennék a saját országukba is?
Isten jobb keze
2023. december 31. 02:12
Természetesen ez igy igaz! De ezt vajon elmondta a fideszeseknek is…???
kovsa2
2023. december 30. 22:25
Nos, szerintem, az kevés, hogy az állam által jóváhagyott személy folytathat szexuális felvilágosítást. Egy, esetleges kormányváltás után, a gyurcsány félék mindenkinek kiállítanának szívesen ilyen papírokat. Ezért, pontosan le kell írni, hogy milyen képzettség, milyen előélet kell ahhoz, hogy valaki jogosult legyen gyerekeket felvilágosítani. És van még egy fontos kitétel, talán a legfontosabb. Ha csak egy szülő is kifogást emel a személy tevékenysége ellen, akkor azt a személyt kötelező legyen megfosztani jogosultságától. Ez automatikus legyen, bírói eljárás és tiltakozás kizárásával, azonnal. Nincs kifogás, nincs mérlegelési lehetőség. Egy szülő indítványa legyen elég az azonnali eltávolításhoz, még a gyerekek közeléből is!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!