Gulyás Gergely: Zelenszkij valószínűleg azért utazott el Argentínába, hogy Orbánnal tudjon szót váltani

2023. december 13. 09:57

A miniszter azt is elmondta, hogy ha érkezik a tízmilliárd euró, már januártól jöhet a pedagógus-béremelés.

2023. december 13. 09:57
null

„Csak akkor higgyünk Brüsszelnek, amikor már itt a pénz” – mondta Gulyás Gergely a Blikk Talk című műsorában. A miniszter jogtiprásnak nevezte, hogy visszatartják az országnak járó uniós pénzt, amiért a kormány bevándorlásügyben, genderügyben, az ukrán háború ügyében nem úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül.

A kancelláriaminiszter leszögezte: a mintegy tízmilliárd euró megérkezése után 2024. január 1-jével emelnék meg a tanárbéreket, aminek eredményeképpen bruttó 700 ezer forintos átlagbérről lehetne beszélni az ágazatban.

A beszélgetés végén arról is kérdezték a minisztert, hogy vajon miről eshetett szó Zelenszkij és Orbán Viktor minapi, argentinai találkozásakor. Gulyás nem tudta megmondani, hogy mi hangozhatott el, de azt valószínűsítette, hogy Volodimir Zelenszkij azért utazott el Argentínába, hogy a magyar miniszterelnökkel szót tudjon váltani.

Nyitókép: ALEJANDRO PAGNI / AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 26. 21:33
Beszorította a gazdádat,az kétségtelen…😉
files32
2023. december 13. 10:56
"valószínűleg" Aha, már neked IS üldözési mániád van, mint a gazdádnak?
bagira002
2023. december 13. 10:30
Brüsszeli kommunista banda magyarokat éppen ugyan úgy szankcionálja zsarolja mint az oroszokat . Lóláb nagyon kilóg meg sem alakult a nagy szoc szocialista európai egyesült államok a magyarokat gyarmatként kezelik , hogy visszaszokjuk a kommunizmusba .
bagira002
2023. december 13. 10:23
Brüsszel januárra halasztotta a pénzküldést , érdekes decemberben nem , minden attól függ Zelenszkij útja sikeres lesz e . Pénz még a számlán kimutatható nem lesz ezek nyugatiak hazudnak . Padlás vele tele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!