A válogatott jó szereplése tényleg nagy segítség a magyar családoknak!

2023. december 08. 15:08

A nyegle, cinikus, rosszindulatú balos narratíváknak van egy olyan rossz szokásuk, hogy összeomlanak.

2023. december 08. 15:08
NAGY Ádám; SZOBOSZLAI Dominik
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
PestiSrácok

„Kevesen segítettek annyit és olyan rövid idő alatt a magyar családoknak, mint amikor Négó Lajos és Szoboszlai Dominik 2020 novemberében, a rendes játékidő végén megrúgta a két gólt az izlandi kapuba. És még kevesebben segítettek annyit a magyar családoknak, mint Sallai Roland, Nagy Zsolt (nem a színész), Gazdag Dániel és persze a teljes csapat, amikor a Nemzetek Ligájában, idegenben verték pépesre a nagypofájú angolokat. Mert ez az igazi segítség a magyar családoknak, nem az, amikor rendkívül buta emberek kommentelnek a Facebookon.

Nem akad olyan, a magyar válogatott aktuális sikeréről beszámoló cikk, ami alá valamelyik kretén ne köpné oda gúnyosan, hogy »nagy segítség ez a magyar családoknak«. Mert nyugodtan lehet valaki rosszindulatú kommunista (otthon, a négy fal között), csak hát a delikvens ebben az esetben legalább akkora hülyét csinál magából nyilvánosan, mint Gareth Southgate, amikor az angol szövetségi kapitány edukálni kívánta a magyarokat, aztán magyarázkodhatott a négy kapott gól miatt. Mert az van, hogy a válogatott jó szereplése tényleg nagy segítség a magyar családoknak. Elmondom, miért.

Azért, mert örömöt és boldogságot szereznek millióknak. Az angolok wolverhamptoni felpofozása még a skót meg az ír családoknak is nagy segítség volt, nemhogy a magyaroknak. Mindenki a lehetőségei szerint segít a magyar családoknak, a magyar családok pedig a szükségleteik szerint részesülnek ebből a segítségből (hogy picit paramarxizáljak). A magyar családok elsöprő többségének szükségletei között ott szerepelnek a magyar győzelmek, a magyar sikerek – legyen az Nobel-díj vagy idegenbeli győzelem az angolok ellen. A magyar családokon segítene a világhírű kortárs filozófia és a világhírű kortárs színjátszás is, csak hát e kettő határ szar, a művelői többsége közönséges imposztor. Nem úgy, mint tudósaink és a focistáink… Illetve a tudósaink és focistáink krémje, mert a jelentős részük sajnos imposztor, de erről majd máskor.

Persze nemcsak örömmel él az ember, hanem kenyérrel is, és a magyar családoknak mind a kettőre szüksége van. Kenyeret a jó gazdaság- és családpolitika teremt, örömöt meg – megannyi más mellett – a magyar válogatott. A magyar válogatott lehetőségei pedig odáig terjednek, hogy szép játékkal és jó eredményekkel igyekeznek segíteni a magyar családokon.

A magyar válogatott idei teljesítménye pedig tényleg nagy segítség volt a magyar családoknak!”

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2023. december 09. 08:38
Hú, de beizgultak Áronra a dékásjobbikosok!
Akitlosz
2023. december 09. 06:06
"A válogatott jó szereplése tényleg nagy segítség a magyar családoknak! Ambrózy Áron PestiSrácok" Legalja propagandista. :-(
zakar zoltán béla
2023. december 08. 21:03
REMEK
dryanwolf
2023. december 08. 20:31
Tényleg... "A magyar nemzeti válogatott beváltotta a hozzáfűzött reményeket, megfelelt dolgozó népünk szeretettel teli bizalmának..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!