Nem Kernről írtam véleményt, hanem arról, amit Hajdu mondott, nagy különbség!

2023. november 04. 12:34

Határozottan megtisztelve érzem magam, atv.hu!

2023. november 04. 12:34
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„A »hírek frontvonalából« különösen értékelem a »nekiugrott« – jellegű megfogalmazásokat, határozottan megtisztelve érzem magam, atv.hu! Egy kis helyesbítés: amit a cikkben írtok, hogy »Hajdu Steve és Mérő Vera is egymásnak ugrott« nem fedi a valóságot, mivel amennyire én tudom, nem történt pengeváltás, csupán egyoldalúan megírtam a véleményemet. De persze, értem én, az egymásnak ugró emberek képe több kattintást generál, mint az unalmas valóság. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ja, hozzáteszem, nem stimmel a »Mérő Vera ugrott Hajdu Steve-nek a színész miatt« kitétel sem, ugyanis nem Kernről írtam véleményt, hanem arról, amit Hajdu mondott, nagy különbség. És ha már idéztek a posztból, akár be is másolhatjátok az egészet, akkor talán kevésbé érezné az ember, hogy a kiragadott résszel mást sugalltok, mint az eredeti mondanivaló. Főleg, ha linkelni sem sikerült az eredeti írást, ami azért eléggé a szubminimum volna.”

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale
2023. november 05. 15:58
Mero Vera csak a jobboldallal mer nagyszaju lenni a balliberalis maggal mar nem.
Beszélgető
2023. november 05. 05:45
Nagyon fogy az élettér, hogy már egymást marják a kistányér körül…
Dixtroy
2023. november 04. 23:52
Ti így hárman kapaszkodjatok össze, és először lágyan, hassal az ágyon aztán gyorsuló iramban szalutáljatok el a tetves picsába, a felejtésbe, ti méltatlan fosok.
letsgobrandon-2
2023. november 04. 20:30
kiVera hideg ettől az aszott leszbikus nőstényállattól
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!