Még több helyen tennék fizetőssé a parkolást Budapesten Karácsonyék

2023. november 26. 11:49

A Fővárosi Közgyűlés november 29-én szavaz a benyújtott javaslatról.

2023. november 26. 11:49

A Portfolio cikke szerint november 29-én szavaz a Fővárosi Közgyűlés egy közlekedési tárgyú javaslatról, amelyben budapesti parkolással kapcsolatos módosítások is szerepelnek. A portálon azt írják, a Karácsony Gergely által aláírt javaslat szerint a következő területeken kell majd fizetni a parkolásért:

– A IX. kerületben a „C” várakozási övezetet bővítik a Vágóhíd utca – Üllői út Könyves Kálmán Körút – Soroksári út által határolt területtel.

– A XI. kerületben az Őrmezői térség „D” várakozási övezetből „C” övezetbe kerül, a várakozási idő 3 órában történő maximalizálása érdekében. Továbbá a Hegyalja út- Budaörsi út – Zólyom köz – Zólyomi út – Radvány utca – Breznó köz által határolt terület – beleértve a határoló utakat is- továbbá a Nedecvár utca, Breznó köz és a Muskotály utca teljes hossza bekerül „C” várakozási övezetbe,

–A XII. kerületi 9814/9 hrsz.-ú ingatlan (Istenhegyi út – Németvölgyi út találkozásánál) átkerül „B” várakozásiövezetből „A” övezetbe.

–A XIV. kerületben a „C” várakozási övezetet bővítik a Csömöri út – Rákospatak u.– Vezér u.– Egressy út – Lőcsei út – Szugló u. – Fűrész u. – Bosnyák u. – Lőcsei út – Csömöri út által határolt területtel, valamint az Örs vezér tér 11-20. mögötti terület is fizető lesz.

Fénykép: Földházi Árpád

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FreedomEva3
2023. november 26. 18:05
Valaki tényleg ássa már el!!!
altercat1
2023. november 26. 17:24
Még, még, még, még, még, Ennyi nem elég! Szadizd gelgely a pronyókat!
johannluipigus
2023. november 26. 15:09
A XI. kerületben már a prérit is parkolási övezetté nyilvánították, számomra teljesen indokolatlanul. Értem én, hogy kell a bevétel amit majd el lehet osztani egymás között, de nem kell azt hazudni, hogy mindez a helyi lakosok érdekét szolgálja.
pompom-2
2023. november 26. 14:07
Szeptemberben egész napos elfoglaltságom volt "székesfővárosunkban". 30 év után vonatra ültem és azzal jöttem-mentem. Nem haltam bele, de nem kívánom Pestet mostanság, sem munkaügyben sem semmilyen szabadidős tevékenységgel kapcsolatban. Vannak ezerszer élhetőbb városok kis hazánkban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!