Kövér válaszolt Ungárnak: Nem lesz LMBTQ-kiállítás a Parlamentben

2023. november 16. 18:05

Olyan fotókat mutattak volna be, amelyeken az LMP két, másságát nyíltan vállaló politikusa, Ungár Péter és Gál József egy trappista sajttal a kezében áll az iváncsai akkumulátorgyár előtt.

2023. november 16. 18:05
null

Kövér László nem engedélyezte Ungár Péternek, az LMP frakcióvezetőjének kérését, amely az Országgyűlési Képviselők Barankovics István Irodaházának aulájába tervezett fotókiállítás megrendezésére vonatkozik – közölte a Magyar Nemzettel az Országgyűlés sajtóirodája.

Ismert: a Nemzeti Múzeum körüli balhé után írt levelet a házelnöknek Ungár Péter, amelyben a kiállítás megvalósításának engedélyezését kérte. A kiállításon – amely az akkumulátorgyártás és az infláció hatása a melegközösségekre címet viselte volna – olyan fotókat mutattak volna be, amelyeken az LMP két, másságát nyíltan vállaló politikusa, Ungár Péter és Gál József egy trappista sajttal a kezében áll az iváncsai akkumulátorgyár előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ungár Péter Facebook-oldala

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2023. december 14. 15:15
Van humora, a házelnöknek! Bravó!
Lajoss
2023. november 20. 09:50
Köteles Laci kemény,mint a gecis gatya…😉
alexandrosz-2
2023. november 17. 11:09
A kövér geci szerint nincs cigánybűnözés és még a kimondását is betiltotta a parlamentben a szólás és véleményszabadság ellenében. A szar ner eldobja az emberálarcát, ami alól kikandikál a mocskos zsidó pofa.
Fed74
2023. november 17. 07:43
Megint ugat ez pörge bajszu volt kommunista vén náci retek!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!