Kövér nekiment az LMBTQ-propagandának: Terrorizmus a család megtámadása!

2023. november 24. 14:18

„Nem akarjuk, hogy az európai embert kiforgassák a nyugati civilizáció alapjait képező keresztény értékeiből és nemzeti kultúrájából; nem akarjuk, hogy az európai embert szellemileg és érzelmileg hontalanná tegyék.”

2023. november 24. 14:18
null

Idegen jövő fenyegeti Európát, olyan jövő, amely idegen mindazon értékektől, amelyek földrészünket az elmúlt kétezer esztendőben éltették, és a világ élvonalába helyezték – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Európai uniós Civil Együttműködési Tanács (EuCET) konferenciáján pénteken Budapesten. 

A társadalom átalakítására vonatkozó törekvések közül az egyik legveszélyesebb 

a nemi identitás elleni terrorizmus, azaz a férfi és női nemi identitások és ezáltal a család intézményének megtámadása, 

vagy ahogy ezt a nyugati világban ma nevezik, az LMBTQ- és gendertanok – értékelt Kövér László. Azt mondta, a férfi és nő közötti biológiai különbségek jogi eltörlése a nyugati civilizációban egy olyan taposóakna, amely alapjaiban pusztíthatja el a ma ismert nyugati társadalmakat. 

A homoszexualitásról azt állítják, hogy biológiai adottság, a heteroszexualitásról viszont azt, hogy csak egy tanult dolog, ami megváltoztatható, és azért rögtön be is akarnak menni az óvodákba, hogy megváltoztassák a gyerekeinket – fogalmazott. 

A másik destabilizációs veszély a házelnök szavai szerint az Európába irányuló illegális migráció, amiről azt állítják: azért van szükség a migránsokra, mert az Európai Unióban munkaerőhiány van.

„Nem akarjuk, hogy az európai embert kiforgassák a nyugati civilizáció alapjait képező keresztény értékeiből és nemzeti kultúrájából; nem akarjuk, hogy az európai embert szellemileg és érzelmileg hontalanná tegyék” 

– fogalmazott.

Közös célunk, hogy megszületett vagy születendő gyerekeinknek, unokáinknak, dédunokáinknak Európában és a tágabb nyugati világban soha, semmilyen okból és körülmények között ne kelljen idegen pályán érezniük magukat a saját szülőföldjükön – tette hozzá Kövér László.

(MTI)

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. november 27. 11:06
Ajánlott irodalom Arthur Schopenhauer: Szerelem, élet, halál életbölcsességek Sigmund Freud: Totem és tabu Freud a lélek biológusa stb
ProletarFC
2023. november 27. 11:03
Ez az ember tképpen lehet, hgoy semmit nem ért a világból, hiába született meg. Ha valóban küzdeni akar az LMBTQ lobbi ellen, akkor magát a jelenséget kell megszüntetni, a jelenség oka szvsz az emberek evolúciós szelekciója, mivel nem patriarchátus van, így a nő dönt elsősorban egy kapcsolatról,az utodlásról, az abortuszba sincs belepfázási jogunk tehát a férfi homoszexualitás egyik fő tényezője a nők un. természetes reprodukciós szelekciója. Ennyit kéne megérteni. Hogy lehet tehát a jelenséget megszüntetni, pontosan a természetes reprodukciós szelekció megkerülésével. Megadtam a kulcsot a megoldáshoz, na viszlát és még1x kösz a halakat!
ProletarFC
2023. november 27. 10:57
Kérdés, hogyan jön létre egy szent család manapság, a mai világban válások, válságok mások lelki ls egzisztenciális eltaposása árán sokszor tisztelt a kivételnek, ergó ezért szoktam írni a blogomon is egy időben, hogy a mit a ragadozók szaporodásáról leírtam, azt továbbra is fenntartom, ahogy Galilei is azt mondta mégis mozog a Föld E pur si muove
ProletarFC
2023. november 27. 10:53
A teljes jogkörű patriarchátus helyreálíltásával megszűnik minden demográfiai probléma az országban ehhez egy dolgot kell és lehet tenni államvallássá kell tenni az iszlámot, azon belül vmelyik síita ágát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!