Halálos baleset Gödnél – autó karambolozott vonattal

2023. november 01. 20:00

Ketten meghaltak a gödi Mikszáth Kálmán utcai vasúti átjárónál, ahol szerda este vonattal ütközött egy személyautó – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Mávinform jelezte: Dunakeszi és Vác közt az utasokat pótlóbuszok viszik.

2023. november 01. 20:00

A Mávinform a vasúttársaság honlapján azt írta: a Nyugati pályaudvarról Szobon át a csehországi Breclavba közlekedő Metropolitan EuroCityvel ütközött az autó. Tájékoztatásuk szerint a fény- és félsorompó jól működött a vasúti átjáróban.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején mindkét vágányon szünetel a forgalom, Dunakeszi és Vác között pótlóbuszok járnak. A Budapest-Vác-Szob vonalon jelentős – 20-40 perces – késésekre, rövidebb útvonalon közlekedő és kimaradó járatokra kell számítani – tudatták.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frakk a macskák réme
2023. november 03. 20:43
Az autó elakadt az útátjáróban. Az idős bácsi, amikor nem tudták kiszedni a mozgássérült feleségét, azt mondta, hogy megoldja, és beszállt az autóba...
Ad majorem Dei gloriam
2023. november 02. 07:08
Napi bulvár.
blondiner
2023. november 01. 22:25
A covid óta mintha bolondabbak lennének a népek....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!