Eljárást indít a médiahatóság Sebestyén Balázsék műsora ellen, melyben az OnlyFans volt a téma

2023. november 03. 14:48

Még Molnár „Nagy Ő” Anikó is feltűnt a műsorban.

2023. november 03. 14:48
null

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa eljárást indít a Rádió 1 szolgáltatója ellen, a csatorna szeptember 19-én sugárzott „Balázsék” című reggeli műsorában elhangzottak miatt.

Az eljárást azért indítják, mert a „12 éven aluliak számára nem ajánlott” korhatár-megjelöléssel ellátott műsorban olyan felnőtt témákról és olyan stílusban beszélgettek, amelyek a hatóság szerint károsak lehetnek a 12-16 év közötti korosztály tagjaira. 

A műsorban egyébként szó esett egy Yasmina Khan nevű OnlyFans-modellről, akinek egy feleség írt felháborodott sms-t, mert rajtakapta a férjét, ahogy a nő videóit nézi, ezután pedig telefonon jelentkezett be a műsorba Molnár „Nagy Ő” Anikó, aki maga is szolgáltat tartalmat az oldalon. Ő aztán részletesen elmesélte Sebestyén Balázséknak és a hallgatóknak, hogy hogyan is működik az OnlyFans.

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2023. november 04. 00:24
Nevetséges álszentség!
Rigor_mortis
2023. november 03. 23:15
Az Origót persze nem baxtatják ugyanezért. Vajon miért???
Kybon
2023. november 03. 22:26
"hogyan is működik az OnlyFans" - Hát tárgyiasítja a p'nát! Nem? Vagy akkor a "nőt", mint p'natulajdonost!. És ez csúnyacsúnya dolog! Mi lesz így a woke-meetoo-feminista törekvésekből? Ejjjjnye!
masikhozzaszolo
2023. november 03. 22:19
A nézőért(hallgatóért) mindent. Azért vannak szép pillanatok is, van fantáziája némely rendezőnek. Nem véletlenül verődött meg az RTL a TV2-től. Mert ugye ott a legszebb lány a szoknyában hányja a cigánykereket. Persze, csak olyan régirégi SAT1 formában, soft, mert van rajta bugyi. És legközelebb nem a flaszterra teszi a spárgát, hanem az üvegasztalra. Majd visszahívják azt a bugyiakézben szereplőt, erre a produkcióra, ha esik a nézettség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!