A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Bayer Zsolt: Ki itt a háborús bűnös valójában?

2023. november 26. 09:10

A publicista szerint Zelenszkij frakcióvezetője vagy el fog tűnni, vagy börtönbe megy, vagy kiderül majd róla, hogy orosz ügynök.

2023. november 26. 09:10

Bayer Zsolt saját blogoldalán kommentálta egy korábbi cikkünket, amely szerint Ukrajna bevallotta, hogy ha „Isztambulban elfogadják a semlegességet, már rég béke lenne”. Ahogy akkor megírtuk, David Arahamija, Zelenszkij frakcióvezetője szerint a NATO-tagságról való lemondás volt az orosz elnök egyetlen békefeltétele, 

de „valakiktől” parancsba kapták, hogy mégse kössenek békét.

„Olvassák el figyelmesen, azután tegyék fel maguknak a legfontosabb kérdést: ki itt a háborús bűnös valójában? (p.s.: A frakcióvezető pedig vagy el fog tűnni, vagy börtönbe megy, vagy kiderül majd róla, hogy »orosz ügynök«.)” – kommentálta Kohán Mátyás írását Bayer Zsolt.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Matthys

 

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2023. november 26. 13:57
Azt mindenki tudta hogy zselenszkij és az őt futtatók kezdetektől fogva össze-vissza hazudoznak,hiszen már a 2014-es "majdani" puccs is így jött létre . Viszont a kérdés inkább hogy most miért állt elő ezzel Haramia frakcióvezető úr? Magánakció, lázadás vagy valami más készül? Mert Kijevben feltűnően hallgatnak. Máskor már őrjöngenének podoljak és kuleba eftársak.
kiss.istvan770
2023. november 26. 12:35
"... tegyék fel maguknak a legfontosabb kérdést: ki itt a háborús bűnös valójában?" A 2014-es neonáci puccsot szervező, Open Society, akik kihajtották az agymosott birkákat a Majdanra es a CIA akinek egy ukrán oligarcha ügynöke a magánhadseregével a rendőrökre és az agymosottakra lövetett. Hooly Wood tanácsadói akiknek a "szakmai munkájával" elkészült a "A nép szolgája" kabaré-sorozat, aminek hatására a nép megválasztotta a ripacsot, a CIA bábját. Victoria Nuland aki levezényelte, hogy 5 milliárd dollárt költsenek a neonáci puccsra. Az AZOV tagjai akik horogkeresztet tetováltattak magukra és a Das Reich SS-páncéloshadosztály jelvénye van a zászlajukon.
Átoperált Kiscsoportos
2023. november 26. 12:26
A Bakcigánynindzsátok a háborús bűnös aki anyagilag is támogatja a ruszki tesókáitokat. "Brüsszel meg akarja szüntetni magyarországi extraprofitadót, ahogy a rezsitámogatást, a kamatstopot és a gyermekvédelmi törvényt is;" Felmerül vmelyik Idiótában, h ezt miként tudná "Brüsszel" megtenni? "Brüsszel (és Washington) a tengerentúlról küldött pénzekkel akarják befolyásolni a magyar politikát." Külföldi kölcsönökkel tartja életben az országot a kormány, vagyis az országot külföldről finanszírozzák, ezzel befolyásolják ... ez nem zavarja a Nindzsátokat? :)))) (Brüsszel miért utaztatná meg a pénzt a tengeren? ... esetleg nem az a baj, h nem küld pénzt? ) Jöhettek hörögni, kopejkások ...írhattam volna rubelt is de még annyit sem értek.
Turán
2023. november 26. 11:29
" Egy dolog egészen biztos. Annak idején a Szovjetunió lényegesen komolyabban vette a jogot, jogrendszert mint jelenleg az Európai Unió" By Bayer Zsóti orosz ügynök 🤣🤣🤣🤣 Azt nem értem akkor miért nem ott van a komcsi fajtád. 😀
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról