Úgy tűnik, lengyel barátaink visszatérnek az európai útra

2023. október 16. 10:43

Ma egy lengyel ismerősömtől kapott, és egy lengyel népművész által készített bögréből ittam meg a szokásos tejeskávémat.

2023. október 16. 10:43
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Szeretem Lengyelországot. Ma egy lengyel ismerősömtől kapott, és egy lengyel népművész által készített bögréből ittam meg a szokásos tejeskávémat. Bár a hivatalos végeredményre még várni kell, az előrejelzések biztatóak: úgy tűnik lengyel barátaink visszatérnek az európai útra.”

Nyitókép: Facebook

A választás napján készült élő eredményváró műsorunkat itt visszanézheti:

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Lengyel választás aktában.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zabszem
2023. október 17. 22:17
Az biztos! Nézem majd a műsort: Hogy szavaz majd a Tusk kormány a migrációs paktumról!! És, hogy magyarázza majd a lengyeleknek... :))))
ricinus0-0
2023. október 17. 22:01
Na ha már így fel kellett kelned, 11 körül, ha meg kávéztál, nyomkodtad a faszbukot, talán el kezdhetnél budapest ügyeivel is törődni...
Osztap_Bender
2023. október 17. 15:26
A te lengyel barátaid smirglizik a nyelvüket, hogy nehogy felsértse a jenkik szaros valagát. A mi (valamikori, minket a közelmúltban csúnyán cserben hagyó) volt lengyel barátaink talán a régi nemesség még megmaradt kardjait köszörülik a fészerekben, hogy levághassák a pöcsötöket, persze a hibbantét is. Az örök katolikus lengyel nemzet nem lesz soha rabszolga és talán több esze lesz annál, hogy harcba szálljon az oroszokkal jenki érdekekért. Aztán azt sem szabad elfelejteni, hogy a lengyelek többsége, hasonlóan viszonyul a zsidósághoz, mint a magyarok. Talán "nincs még veszve Lengyelország".
llnnhegyi
2023. október 17. 08:36
gyaloggos! -:)) Pontos jövőkép. Tusk=bukta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!