Súlyos baleset történt Zala vármegyében, hárman meghaltak

2023. október 31. 18:47

Az egyik áldozat egy 17 éves zalaegerszegi lány volt.

2023. október 31. 18:47
null

Három ember meghalt a 76-os főút 48-as kilométerszelvényében, a Zala vármegyei Alsónemesapáti közelében történt balesetben – közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel. Sznopek Veronika tájékoztatása szerint két személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. Az egyik autóban 

egy 17 éves zalaegerszegi lány és egy fiatal nő a helyszínen életét vesztette. 

A másik autóban egy házaspár utazott, a 70 éves nő meghalt, férjét – feletehetőleg könnyű sérülésekkel – kórházba vitték.  A helyszínelést a rendőrök befejezték, az érintett útszakasz teljes szélességben járható – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

A balesetről egyelőre nem kerültek nyilvánosságra felvételek. A nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kőbaltás
2023. november 01. 07:43
Ennek a tragédiának is a gyorshajtás lehetett az oka. Gyakran járok a helyszínen,de kilencvenes tempó esetén egyszerűen mindenki megelőz. Sajnos kevés a rendőr ez utakon,a határőrizet miatt,az extrém gyorshajtók pedig élik világukat. Nem ritka a 130 Km/h-val közlekedő személygépkocsi.
mreinstand-2
2023. október 31. 23:05
Vármegye. Mindig röhögésben török ki a szó hallatán. Részvétem a hozzátartozóknak.
akkor ki
2023. október 31. 20:04
RIP! Szomorú!!!
akkor ki
2023. október 31. 20:04
Én már csak azon csodálkozom, hogy naponta nincs 100 halott az utakon! Mert ahogy egyesek vezetnek, lassan elfogy az ország! 1. Felsőbbrendű, aki cikázik, villog, flegmán oldalra dőlve még rád sem néz miközben te hevesen ordítasz neki. 2. A munkás expressz, a 20-30 éves ford tranzittal aminek felnijében max 2 kerékcsavar van. 3. A húszéves furgonosok, akik tolnak le mint állat, mert ugye a jutalék. 4. A román, ukrán kamionos, aki nagyobb mint te, de hülyébb is. 5. A szlovák, aki végre lát autópályát. 6. A nyanya és tata, aki 60-al megy max és simán behajt a szembeforgalomba. 7. Menő plázacica aki rohan a barinőhöz patkoltatni a körmöcskéjét, de a napszemcsit szakadó esőben sem veszi le. De hogy mit lát? Luivutont valószínű. 8. A hullámzó idegállapotút, aki 1 km en belül hol megelőz, hol neked kell megelőzni. 9. Az ódibéemvémercis, akik teremtették a világot, az ottót és a dieselt. 10. Beszari, aki négy kézzel fogja a kormányt, miközben a szélvédőig dől előre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!