Orbán Viktor majdnem rapre fakadt Trump sapkájában (VIDEÓ)

2023. október 25. 18:04

Az egykori amerikai elnök Szijjártó Péterrel küldte el ajándékát a magyar kormányfőnek.

2023. október 25. 18:04

Ahogy korábbi cikkünkben már írtunk róla, a magyar kormányfőnek Donald Trump, volt amerikai elnök küldött egy a már védjegyévé vált piros baseball sapkát. Trump saját kézzel üzenet is írt a sapkára:

Viktor nagyszerű vagy!” 

A magyar kormányfő most egy videót is megosztott hivatalos közösségi oldalán arról, ahogy Szijjártó Péter átadja neki az ajándékot. „Esetleg nyomnék ma valami rappet” – viccelődik Orbán Viktor az alábbi videóban:

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 26. 15:14
UramIsten,mekkora tahó! 🤮🤮🤮
..--..
2023. október 26. 12:12
-zsoltkom- Méghogy Amerika nem mérvadó! Nappal orosz seggben él Orbán... este meg USA segg. Egy baseball sapkával, ha amerikai... Orbán a médiában onanizál a fejével. Meg kellene szólalnia Kövér Dolmányosnak, hogy Magyarország tekintélye ettől a sapkás Orbán-majomtól is félteni való. Szerencse, hogy nem bugyit kapott Trumptól, most azt nézegethetnénk, ahogy mórkál benne. Ahogy épp most jött ki a templomból... erre van ideje. Mondom, gond van Orbánnak a klasszikus kultúrával. Csoda, hogy Azerbajdzsánban és ilyesmi helyeken becsülik csak meg és nem nyugaton, ahonnan a szabadság jön?! Nem csoda.
Palatin
2023. október 26. 11:57
Orbán egy zseni. O1ZS. Az O1G a kitalálóikat meghazudtolva tömören foglalja össze az Orbán-"jelenséget": Ha az ö munkabírását, teljesítményét nézzük akkor: ORBÁN EGY GIGÁSZ, Ha a karizmáját, népszerüségét nézzük, akkor: ORBÁN EGY GURU. Ha a politikai képességeit nézzük, akkor: ORBÁN EGY GÉNIUSZ De akik a G-ben a megterméknyités legendás folyadékát vélik látni, azoknak is igazuk van. Orbánnal lehet reklámozni még a spermát is. Van öt szép, okos gyereke. Ö még sperma-donorként is karriert csinált volna. Sejtésem szerint Gyurcsány Orbánt leginkább éppen ezért irigyli, és nem a politikai utólérhetetlensége miatt. Gyurcsány vélhetöen dehogy akar miniszterelnök lenni, csak élvezi ezt az ellezékiesdi komédiát. Tudja, hogy megint befuccsolna. Nincs felelössége, nem kell csinálnia semmit, óriási zsozsókat vág zsebre, és pofázhat. Eszében sincs ezt egy felelösségteljes, fárasztó iszapbirkózással felváltani. Gyurcsány egy utcagyerekböl lett léha, mutyilovag, akiböl az apja minden jót kivert.
mc-foker
2023. október 26. 09:28
Ember bazdmeg legyen már egy minimális méltóságod. Nem attól szerzel fiatal szavazókat, hogy hülyét csinálsz magadból, meg a tiktokon boomerkedsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!