Orbán Viktor felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját

2023. október 09. 22:27

A honvédelmi miniszter a főigazgatói beosztás betöltésére Tajti Norbert tábornokot javasolja.

2023. október 09. 22:27
ORBÁN Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök november 5-vel kérésére felmentette beosztásából Béres János altábornagyot, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját – közölte a Honvédelmi Minisztérium hétfő este az MTI-vel. A tárca közleménye szerint Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és a Honvéd Vezérkar főnöke megköszönte Béres altábornagynak a katonai nemzetbiztonság érdekében végzett kiemelkedő szolgálatát. 

A miniszter a főigazgatói beosztás betöltésére Tajti Norbert tábornokot javasolja 

– áll a honvédelmi tárca közleményében.

(MTI)

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. október 10. 09:49
A kérdés az, hogy lehetett a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatója egy lelkész, még ha hű orbáncseléd is? Barthel-Rúzsa Zsolt az Evangélikus Hittudományi Egyetemen szerzett teológus-lelkész diplomát, volt püspöki titkár és lelkész, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke. Később a Századvég Alapítvány elnöke, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. Igazgatóságának tagja lett. Tulajdonosa a Századvég Internationalnek. Igazgatósági elnök az állami tulajdonú HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.-ben, kabinetfőnökvolt a Honvédelmi Minisztériumban idén március végéig.
voltospultos-2
2023. október 10. 08:37
Ennyi hülyét egy rakáson... Kezdem a fészbúkon érezni magam.
Kovács Ubul
2023. október 10. 07:22
Nem tudta fejből a szov.. orosz himnuszt.
bandi0723-2
2023. október 10. 07:05
Na, "BALIKOSOK" meg egyéb, "MINDENHEZISÉRTŐK"! "Orbán Viktor miniszterelnök november 5-vel kérésére felmentette beosztásából Béres János altábornagyot." Értőolvasás és vagy, szövegértés!? "kérésére felmentette" Pont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!