Nem kellene belepofázni más háborújába!

2023. október 22. 15:55

Az igazság és a győzelem mindig egybe esik, ha az győz, akinek szurkolnak.

2023. október 22. 15:55
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok

„A virológus, közgazdász, fociszakértő értelmiségiek és kommentelők természetesen katonai szakértők is, és persze tévedhetetlen bizonyossággal mondják ki azt is, hogy az általános és abszolút, belpesten, illetve egyetemi tanszékeken és kampuszokon, továbbá szerkesztőségekben különösen jól érzékelhető igazság alapján ki fog győzni és kinek a győzelme jelentené a tökéletesség érvényesülését. Ezeken a helyeken egyébként az igazság és a győzelem mindig egybe esik, ha az győz, akinek szurkolnak.

Attól eltekintve, hogy az igazságot évezredek óta senki sem látta, győzelemből sem láttunk olyan sokat, az igazságos győzelem legendája meg akkor távozott a legendák birodalmába, amikor a mamuttetem körüli harcokban az győzött, aki gondosan megvárta a másikak vadászatának sikerességét. És a mamutot még meg sem kérdeztük.

Arról nem is beszélve, hogy a fotelek tele vannak háborúkat megjárt veteránokkal, főleg itt Európában, akik számtalan gyalogosroham, tüzérségi csapás, dróntámadás túlélői, többször voltak megsebesülve, éveket töltöttek hadifogságban, sok száz ellenséget semmisítettek meg, lőfegyverrel, késsel, puszta kézzel és az elit már torkot is harapott el. Ja, és ezek már több számítógépes játékban is bevették Moszkvát 1941-ben, sőt már 2022-ben is.”

Nyitókép: Narciso Contreras / Anadolu Agency Narciso Contreras / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. október 23. 00:28
https://vm.tiktok.com/ZGJwukVCv/
connorj
2023. október 23. 00:26
https://vm.tiktok.com/ZGJwukVCv/ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
connorj
2023. október 23. 00:25
https://vm.tiktok.com/ZGJwu1kE8/
Namond
2023. október 22. 17:49
"Jelenleg a művelt nyugat percenként figyelmezteti az izraelieket, hogy az ellenséget, amely egyébként a szó szoros értelmében az amúgy is ellenséges polgári lakosságba ásta be magát, járulékos veszteségek nélkül legyenek szívesek legyőzni." Erősen hiányolom, a nyugati felsőbbrendű vélemény formálók által a HAMASZ felszólítását a harcolni nem szándékozó civilek Gázából kiengedésére és az izraeli foglyok átadására, sőt a állatias gyilkosok és felbujtóik kivégzésére. " Talán csak az amerikai stratégák szerint nem érdeke az USA-nak egy egyértelműen győztes Izrael." No ez nagyon igaz, hiszen az Orosz Föderáció legnagyobb pénzügyi támogatója, a kereskedelmi szankciókat nem alkalmazó US, a feketén orosz olajat vásároló GB és az orosz gyémánt belga felvásárlói.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!