Mesés jutalmak a Városházán

2023. október 06. 15:40

Dugók, kosz és szemét az utcákon.

2023. október 06. 15:40
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Főpolgármester urunkat lenyűgözi, ahogy cégvezetői dolgoznak. Méghozzá annyira jól dolgoznak szerinte, hogy 8-10 milliós jutalomfalatot érdemelnek. Mártha Imre is. 
Gyurcsány Ferenc nemrég így szólt: »azt gondolom, hogy a hozzánk közel álló világ fogja vezetni Budapestet a jövő évi választások után is (!)«. Mártha Imre is, mert ő annyira szuper. Gyurcsány róla azt mondta, hogy »több Mártha Imrét szeretne«

Csak hogy világos legyen: amíg Karácsony Gergely siránkozik a főváros csődközeli helyzete miatt, Gyurcsányék kipakolják a kasszát, pont úgy, mint régen az egész országot. És úgy tervezik, hogy még fél évtizedig ezt fogják csinálni: a városban semmit, a városházán mindent.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2023. október 07. 18:28
Akik örvendeznek és akik szerint minden budapesti ezt érdemli kicsit elgondolkozhatnának, hogy a szavazatok közel fele Tarlósra ment. És hogy a KaliGeli szavazatok nem kis része nem is magyaroktól jött. Úgy gondoljátok a 2006-os választás nyomán az egész ország megérdemelte, ami ment 2010-ig?
Házam Hazája
2023. október 06. 23:17
Csupán szeretnék elérni a Milliós Pengő értékét a Forinttal. Elvégre akkor lehetne mindent eladni, ami még megmaradt.
akkor ki
2023. október 06. 19:43
Hajrá Geli, győznöd kell! Minden budapesti megérdemel én meg messzire kerülöm! Jó ez így, szenvedjetek!
Akitlosz
2023. október 06. 19:31
Irigykedik? Nem szép dolog. Ő is az adófizetők pénzéből él, miközben nem is takarítja az utcákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!