Facebook-sztár lett egy mosonmagyaróvári utca, imádják a villanyoszlopait (Fotók)

2023. október 04. 08:45

A rendhagyó városrendezési megoldás szinte rögtön látványossággá vált az interneten.

2023. október 04. 08:45
null

Feltűnést keltett a mosonmagyaróvári Királydomb utca új aszfaltozása. Egy igencsak rendhagyónak mondható megoldással ugyanis úgy sikerült megoldani a felújítást, hogy a villanyoszlopok az út közepén maradtak – írta meg a Világgazdaság.

A felújítást lebonyolító városüzemeltető cég szerint a villanykarók nem találtak jobb helyet, ráadásul a változtatást

sem időben, sem pénzben nem lenne lehetőségük kivitelezni,

ugyanis az több tízmillió forintba kerülne az üzemeltető cég vezetője szerint. Mindenesetre a különleges megoldás nincs ellenére az ott élőknek. Egyrészt örülnek az új útburkolatnak, mert a közlekedés miatt eddig felszálló por régóta megnehezített az ott lakók életét, másészt már megszokták, hogy a villanypóznák így helyezkedtek el, és az ezzel járó speciális forgalmi rendet is már megszokottá vált. 

Mindenesetre 

az oszlopok köré szigeteket terveznek építeni később, hogy megelőzzék a baleseteket.

A rendhagyó városrendezési megoldás szinte rögtön látványossággá vált az interneten. A 656 ezer követővel rendelkező Scenic Depictions of Slavic Life nevű oldal is megosztotta az új útról készült felvételeket. A bejegyzés fél nap alatt közel több mint 5 ezer reakciót kapott.

 

Fotó: Facebook

***

 

Nyitókép: Facebook-fotó

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natila
2023. október 04. 21:30
Mint egy japán kert, szerintem annyira nem gáz.
P_F_Juli
2023. október 04. 20:34
Autós szlalompálya - valóban csak az oszlopokat körülvevő szigetek hiányoznak - nem néz ki rosszul. Kezdő vagy tanuló vezetőknek felárért bérbe kell adni :)
Málaga21
2023. október 04. 18:34
Legaláb nem kell bele fekvő rendőr. A suttyó hülyék itt nem tudnak száguldozni.
Uztu
2023. október 04. 17:35
Kezét levágni: Kivitelezőnek Tervezőnek Megrendelőnek Aki jóváhagyta Aki kifizette Meg Józsinak, hogy hagyta magát rábeszélni erre a szarra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!