Azért van egyre kevesebb katolikus, mert az emberek utálják, ha a szószékről megmondják nekik, kire szavazzanak

2023. október 11. 12:39

Azt sem szeretik az emberek, ha a keresztény politikusok lopnak, csalnak, hazudnak.

2023. október 11. 12:39
null
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Facebook

„Segítek Semjén Zsoltnak. A KDNP elnöke szerint azért van kevesebb katolikus/keresztény Magyarországon, mert a DK. Bár tudom, hogy a Demokratikus Koalíció ereje és befolyása nő, de azt még én sem gondoltam volna, hogy magukat katolikusnak tartó magyarok százezreit tudjuk meggyőzni arról, hogy tagadják meg vallásukat, hitüket. Akkor segítek Orbán Viktor helyettesének.

1. Azért van egyre kevesebb katolikus, mert az emberek utálják, ha a szószékről megmondják nekik, kire szavazzanak. Pláne, ha a javasolt Fidesz minden, csak nem keresztény. 

2. Azt sem szeretik az emberek, ha a keresztény politikusok lopnak, csalnak, hazudnak, egyáltalán nem úgy élnek és cselekszenek, ahogy keresztény politikustól elvárnák.

3. Azt sem szeretik, ha megjelenik a bíboros a fő korrupt eligazító rendezvényén, ahol amúgy sok évet lehetne kiosztani.

4. Azt sem szeretik, ha a pedofil és ügynök papokat mentegetik.

5. Lehet, hogy sokkal többen katolikusok/keresztények, de ezzel a politikai kurzussal – hirdesse bármily erőszakosan is erkölcsi fölényét – nem kívánnak közös értékrendet képviselni.

6. Meglehet, a létszám zuhanásának egy másik oka, hogy sok keresztény/katolikus vándorolt ki Nyugatra, ahol a kormány államtitkára szerint üldözik és börtönbe zárják a keresztényeket. Ez pedig hazugság, tehát bűn. 

7. Talán az sem tesz jót, hogy a megtámadott örmény katolikusok helyett a támadó muzulmán azerieket támogatja a kormány. Baltás gyilkos, gázszállítás. 

8. Az a hatalom, amelyik szóban keresztény, de folyton kiderül valami erkölcsi, gazdasági és verbális gazság, ott egyre kevesebben vallják majd magukat kereszténynek. Megtartják maguknak a hitüket. Nem elég éppen most jönni a templomból, ha a karitatív egyházat meg akarják ölni.

9. Egy igazi keresztény/katolikus sosem nevezné hazaárulónak azokat, akik másképp gondolkodnak és másképp vezetnék az országot. 

10. Egy igaz katolikus nem fotózkodik általa legyilkolt állatok tetemeivel.

11. Egy igazi katolikus politikus nem tart imareggelit, hogy utána az ülésteremben politikai ellenfeleit ragalmazta, hazudjon az ország állapotáról és általa is ismert/elkövetett bűncselekményekről hallgasson. 

10. Semjén Zsolt biztos lehet benne, hogy Krisztusnak sem tetsző, amit művelnek. 

Persze, tudják mind.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Heimoglobin
2023. október 22. 17:49
Egyébként tipikus szoci-komcsi duma, hogy az egyházakban ne mondják meg az egyházak saját tagjainak, kik azok, akik támogatják őket, kik meg nem. Sőt, hogy kik a kifejezetten ellenségesek a keresztényekkel, kereszténységgel szemben. De miért is ne? Azért, mert ez nagy erő még így erősen erodálva is, és ez rossz a szoci-exkomcsi-újpogány-globalista... erőknek. Vagyis nekik. Rontja a kormányra jutásuk esélyeit. Ezért akarják az ilyen demagóg bejegyzésekkel gyengíteni ezt a kapcsolatot a keresztények és az ŐKET VÉDŐ, az ő érdekeiket (is) érvényesítő ker.dem. pártok között. Ezt lássuk jól!
Heimoglobin
2023. október 22. 17:37
A katolikusok és más egyházak létszáma persze csökken. Ez történik, ha a szülők már nem adják tovább a hitüket, vallásukat, egyházhoz tartozásukat az utódaiknak. Mert ez történik. Plusz az egyházak is megfáradtak, nincsenek a helyzet magaslatán, hogy megtartsák vagy NÖVELJÉK a híveik számát! Evangelizáció, térítés, hívek gondozása... nagyjából nulla. (Európában, nyugaton.) Egyik sem az egyházakat most éppen támogató - ezért szavazunk rájuk! - kormány hibája, sara!!!
Heimoglobin
2023. október 22. 17:24
Nincs is jobb annál, mint amikor nem hívők, ateisták szakértenek egyházi kérdésekben. Ennél csak az rosszabb, amikor vallásosok ezeket elhiszik nekik, és a saját és egyházuk, hitük érdekével szemben, rájuk szavaznak! Sajnos sok az ilyen hülye is. Túl sok.
lendvaiildiko
2023. október 14. 07:18
Az, hogy valaki hívő, annak nem az alapja, hogy választási instukciókat vár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!