Továbbra is az intenzíven van a közmédia M0-áson elgázolt riportere

2023. szeptember 21. 09:45

Sajtóinformációk szerint kifogyott a korábbi újságíró motorjából a benzin, ezért sétált az autóúton.

2023. szeptember 21. 09:45
null

Mint arról mi is beszámoltunk, szeptember 10-én az MO-ás autóúton elgázoltak egy férfit, akiről idővel kiderült, hogy nem más, mint B. Béla, az MTVA korábbi riportere. A Blikk számolt be róla, hogy a korábban letartóztatásban lévő férfi az autók között sétált, majd egy szabályosan közlekedő autó sodorta el. Az elgázolt férfi súlyosan megsérült, szerencséjére túlélte a balesetet, a többi sofőr ki tudta kerülni. 

A Kékfény korábbi riporterét azzal vádolják, hogy országszerte tizenhárom lakást bérelt azzal a céllal, hogy ott biztonságosan tudják prostituáltak áruba bocsátani a testüket.

A lap azt írja, hogy az elgázolt férfi súlyos mellkas sérüléseket szerzett, valamint bordái is törtek. A korábbi riporter majd' két héttel a balesetet követően is kórházban van, családja tájékoztatása szerint bár sérülései szépen javulnak, de elkapott egy tüdőgyulladást, így még mindig intenzív osztályon van. 

A baleset utáni héten B. Bélával szemben szeptember 18-án vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség 18 rendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette, továbbá kábítószer-birtoklás vétsége miatt börtönbüntetés kiszabását kérte rá.

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Kovács Attila 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsany-embere
2023. szeptember 23. 21:08
Újabb sajtóinformációk szerint nem a motorból fogyott ki az üzemanyag, hanem az üzemanyagtankból.
Mandiner444hu
2023. szeptember 21. 13:21
Cigány
Reszelő Aladár
2023. szeptember 21. 12:28
Nem helyi hülye...De, helyi...
megmond6tom
2023. szeptember 21. 11:25
Így írt róla a korabeli szoclib sajtó: "Berkes Béla személyes példája a társadalmi integráció fontosságát illusztrálja. Berkes Béla 2008. decemberében tehát méltán érdemelte ki, és vehette át a “Pannon Példakép” Alapítvány 2008. negyedik negyedévi Példakép Díját – ehhez az elismeréshez szívből gratulálunk, és további eredményes munkát és jó egészséget, kitartást kívánunk." Hát a kitartás az megvolt. Kitartóan kurválkodott...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!