Szégyen Magyarországról jönni

2023. szeptember 29. 19:02

Vajon, hány magyar honfitársunk érzett már hasonlóan?

2023. szeptember 29. 19:02
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Mert külföldön járva az első gondolatom az volt, hogy szégyen Magyarországról jönni, mert mindenki, ha ezt kimondom, azonnal Orbán Viktorra gondol és mindazokra a bűnökre, amelyeket Európa ellen jelenleg elkövet. És én képtelen vagyok ezt a szégyent magamra venni! Egyszerűen nem akarom! Holott én aztán tényleg büszke magyar vagyok. De most valami történt. Nálam a végleges törést a magyar kormány oroszpártisága okozta. Amikor Viktor belebújt Putyin s*ggébe és azóta sem talál ki belőle. Amikor ő lett a tövis, amit a vén Európa kecses ujjainak egyik körme alá beszúrtak. Nem több ő ennél, nem tőr, nem kard, nem is szablya. Csak egy tövis. Nem éri el Európa szívét, nem tud komolyan sérülést okozni. De mégis ott van: kellemetlen és fáj. Persze nagyon könnyű eltávolítani, csak egy kis csipesz kell hozzá. Ennyi.

De mégis. Nem tudtam büszkén azt mondani, hogy Magyarországról való vagyok. Mert szégyelltem. Nem tudatosan, hanem ösztönösen. Hát ezt is sikerült elérnie a 13 évnek! Vajon, hány magyar honfitársunk érzett már hasonlóan? Az egészben az a legabszurdabb, hogy pont ők beszélnek a büszke magyar öntudatról, miközben a porig rombolják. Milliók szívében.
Ezt nem hagyhatjuk! Vissza kell vennünk tőlük a hazánkat, hogy újra büszke magyarok lehessünk, bárhol is járjunk a világban! Mert a haza, Viktor, nem eladó, bármennyi rubelt is adjanak neked érte!”

Nyitókép: Youtube

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2023. október 30. 23:44
gondolom más országokban is érzik, hogy nem magyar vagy, de nem tudják akkor meg mi a FASZ ?
Sulammit
2023. október 04. 10:10
Te Perintfalvi! Jó dolog Gyurcsány és Dobrev seggében, végtermékében úszkálni, azt szagolgatva élvezettel lefetyelni? Bűzlesz Perintfalvi, bűzlesz!
Sulammit
2023. október 04. 09:45
Te vagy egy szégyen, Perintfalvi. Magyarország szégyene, a magyarok szégyene, a keresztények szégyene, a katolikusok szégyene, a teológusok szégyene. Na meg nevetséges pitiáner sátánfajzat vagy. Úgy látom, még a Sátánnak sem kellessz.
Sulammit
2023. október 04. 08:16
Már csak a dekadens párt szlogenjét nem írtad le, hogy, "Majd Dobrev árnyékkormánya." Mit nem hagysz, te szerencsétlen lúzer? Mit veszel te vissza, te majomparádé? Érdekes amikor bemegyek egy üzletbe és kiderül, hogy magyar vagyok, szóba sem kerül Orbán Viktor, legfeljebb 56, az is csak azért, mert elmondja a hölgy, úr, hogy ő is magyar, csak el kellett menekülnie 56-ban a komcsik, vagyis elöletek Dobrev családja, fajtája elől Magyarországról, a nagy, vagy dédszüleinek. Szóval, te bemész egy illatszerboltba, mert elfogyott az a tengernyi máz, amit a képedre kensz és rólad Orbán Viktor jut eszébe az eladónak. Remek, de szokásod szerint hazudsz, mint a vízfolyás. Na fogadjunk, hogy nem magyarnak, hanem prostinak néznek téged, mert úgy is nézel ki, :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!