Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc csörtéjével indulhat a parlament őszi ülésszaka

2023. szeptember 25. 11:33

Interpellációk és azonnali kérdések is lesznek hétfőn az Országgyűlésben.

2023. szeptember 25. 11:33

Kétnapos üléssel veszi kezdetét az Országgyűlés őszi ülésszaka hétfőn.

A tanácskozás 13 órakor kezdődik. Megemlékeznek a közelmúltban elhunyt volt országgyűlési képviselőkről, Füzessy Tiborról (KDNP, független), Puha Sándorról (SZDSZ), Kárpáti Zsuzsáról (MSZP), Buzás Sándorról (MSZP), Hanó Miklósról (FKGP, Fidesz) és Daróczy Zoltánról (MSZP).

A napirend előtti felszólalások után közel három órán keresztül interpellációk, azonnali kérdések és kérdések hangzanak el.

Két nemzetközi egyezmény általános vitáját is lefolytatják a képviselők. Az egyik a légi járművek fedélzetén elkövetett bűncselekményekről és egyéb cselekményekről szóló egyezményt módosító jegyzőkönyv kihirdetését tartalmazza, a másik a Magyarország és Románia között a Békéscsaba-Méhkerék-államhatár (Magyarország) és a Salonta (Nagyszalonta)-államhatár (Románia) közötti gyorsforgalmi úti kapcsolat létesítéséről szól.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 26. 16:52
Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc csörtéjével indulhat a parlament őszi ülésszaka. bruhahahaaa... Meg kell tanulnunk ezeket a gyurcsányista, ócska galandférgeket úgy istenigazából megvetni és a megvetésünket ki is mutatni. Ezek nem riválisok, semmiben nem versenytársak, ezek semmirekellö demagóg ellenzéki propagandisták, a magyarok ellenségei, a budapesti lumpen-elit salakja. Nem több. Nincs rájuk szükség, árulók egytöl-egyig. Azt az Orbánt szapulják, aki egy ország gondját-baját, sorsát cipeli a vállán, és ezt minden aljas támadásaik ellenére is ragyogóan csinálja. Akinek még oxigénpalackkal sem tudnák megmászni az elhasznált házipapucsát. Ócska komcsik, a legocsmányabb fajtából. Aki Gyurcsánnyal egy követ fúj, az rendes ember nem lehet.
llnnhegyi
2023. szeptember 25. 13:44
Lardy! Igazad van! Gyurcsány Ondó Ferenc tajtrészegen zagyvál összevissza,azaz hasznára válik az MJK kormányának, hasznára válik a következő 2/3-nak, hasznára válik az egész országnak! Addig is hagy dögöljék a dikóján, hortyogjon tajtrészegen!
pandalala
2023. szeptember 25. 13:28
Ki az a Gyurcsány Ferenc??
Lardy
2023. szeptember 25. 13:23
Feri, ahogy szokott, majd rendesen beiszik és sok marhaságot beszél, viszont azt nagy-nagy indulattal és ripacskodással. Csak nehogy agyvérzést kapjon, mert egy ilyen hasznos hülyét elveszíteni tragédia lenne! Eddig mindig komoly szerepe volt a Fidesz kétharmados győzelmében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!