Mindig örülök, ha az állítólagos parlamenti elnök visszafogja magát

2023. szeptember 09. 19:26

Elvégre hadat is üzenhetett volna az Egyesült Államoknak.

2023. szeptember 09. 19:26
null
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Facebook

„Kövér László egy interjúban »állítólagos amerikai nagykövetnek« nevezte David Pressmant, mondván, tevékenysége alapján nehezen nevezhető nagykövetnek.

Mindig örülök, ha az állítólagos parlamenti elnök /aki tevékenysége alapján nehezen nevezhető parlamenti elnöknek/ visszafogja magát. Elvégre hadat is üzenhetett volna az Egyesült Államoknak. Ez már Horthynak sem jött be. Pedig nyilvánvalóan csak állítólagos nagyhatalomról van szó. Plusz vezető erejéröl annak a katonai szövetsègnek, amelynek Magyarország állítólagos tagja.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. szeptember 14. 19:52
Csak a seggnyalói, vazallusai nem látják, hogy a tevékenysége alapján nehezen nevezhető nagykövetnek, inkább ügynöki. Ja, persze mert ugyan onnan fizetnek titeket is, azért nem látjátok. Komolyan, diplomácia szinten eddig mit tett le az asztalra, ami erősíti a két ország kapcsolatát. Eddig rombolt, keresztbe tett. Na meg a főnöke az államfő, a horkolgató, fingos, botladozó báb? Szerencse nem lesz utóda!
Bi Tang Tomee
2023. szeptember 14. 13:46
Ez a múmia valamikor a komcsi párt elnöke volt… állítólag
backsplash
2023. szeptember 13. 21:10
Kihalhatna már a gecibe ez a vén komcsi kurva.
Majdmegmondom
2023. szeptember 10. 09:31
Te már ifjúkommunistaként is az országot árultad és most is azt teszed, de most már egy másik hatalom felé... Meddig kell még tűrnünk a hiteltelen beszólásaidat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!