Lamborghini-szalon nyílt Budapesten

2023. szeptember 30. 10:53

Már nem kell Bécsig utazni, ha Lamborghinit vásárolnánk.

2023. szeptember 30. 10:53
Car Logos In Krakow

Megnyílt Magyarország első Lamborghini-márkakereskedése. A megnyitóünnepségen hazánkban először mutatták be a Lamborghini Revuelto modellt. A szalon a Szerémi út 63. szám alatt nyílt – olvasható a Világgazdaság hasábjain.

Mostantól nem kell Bécsig autózni, ha Lamborghinit vásárolnánk vagy szervizeltetnénk. Az új kereskedést a Porsche Inter Auto Hungaria működteti, de a szalon a Lamborghini vállalati arculatának megfelelően készült el.

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Stephan Winkelmann, az Automobili Lamborghini elnöke és vezérigazgatója, valamint Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria ügyvezető igazgatója.

Várjuk szeretettel a folyamatosan növekvő magyarországi ügyfélkört, akik izgatottan állnak hozzá a Lamborghini jelenlegi kínálatához és jövőjéhez,

– mondta a vezérigazgató. Majd azt is hozzátette, hogy az új márkakereskedés támogatja a Lamborghini elektrifikáció felé vezető útját, amely 2023-ban az új Revuelto bemutatkozásával kezdődött. A márka első PHEV technológiával rendelkező modelljét a kínálat további elektrifikációja követi 2024-ben.

Nyitókép: KLAUDIA RADECKA

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2023. október 01. 03:35
Focista autó. Majd vesz a Szoboszlai mert már rúgott gólt is🙂
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. október 01. 02:51
Kőgazdag fiataloknak, mint Pisti és Rachel. No meg Andi, Tóni és Barbara.
Kybon
2023. október 01. 02:26
Na végre egy autó, amibe be kell feküdni! De előtte a nyíláson be kell préselődni, és van, akinek már ez megterhelő. Utána biztos, jól meg előre. Az a dolga, hurá! De kicsit később meg kell majd próbálni a kiszállási műveletet (hacsak el nem aludtunk fektünkben!). Visszafelé kettőször is nyögni kell, mire kituszkoljuk magunkat a nyíláson, és a föld közeléből emberi magasságokba jutunk! Tényleg megér 80 milliót ez a talicska...! :P
NeMá
2023. szeptember 30. 20:39
Biztos tévedésből Bukarestben akarták :) Itt mély nyomor van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!