Ki a diplomata?

2023. szeptember 21. 14:02

Megtudtuk, Szöllősi olyannyira hivatalos személyiség, hogy végtelenül fontos utazásának költségeit a Külügyminisztérium, tehát a boldog magyar adófizetők állták volna.

2023. szeptember 21. 14:02
null
Arató András
Arató András
Klubrádió

„David Pressman úr és a többiek! Eddig és ne tovább, el a kezeket Szöllősi Györgytől! – ekként kiáltott bele a világba Csisztu Zsuzsa, amitől megremegett Joe Biden, mert nem volt a fülében olvasztott viasz, mint Odüsszeusznak, amikor felbúgott az amazonok szirénája, vagy mint egy osztriga Woody Allen tányérjában. Megtudtuk, Szöllősi olyannyira hivatalos személyiség, hogy végtelenül fontos utazásának költségeit a Külügyminisztérium, tehát a boldog magyar adófizetők állták volna. Megspóroltuk, vehetünk rajta egy reptéri széksort.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csisztu Zsuzsa

Mandiner

Idézőjel

Üzenjük az USA-nak, hogy ez most nagyon komoly szintlépés. Lefelé.

Történt, hogy az imperialisták, akik köztudottan sosem alszanak, megtagadták a diplomata vízum kiadását a sportfirkásznak, aki pedig a világhíres Árpád Kupa küzdelmei fényét lett volna hívatott önmaga személyes jelenlétével emelni. Pedig jubileumhoz érkezett a sporttörténelem, minthogy Puskás és Dzsudzsák Amerikába szakadt öregfiai huszonötödször mutatják meg a világnak, miként is kell a labdába rúgni. Ezúttal már nem az Appalache- és a Sziklás-hegységek közötti szűk és kietlen puszta lakóira hárul e küldetés, mert őket már meghaladta a kor és szelleme, hanem főként magyar export-csapatok kápráztatják el a két említett dombvidékről áramló tömegeket.

Hanem jeles hazánkfia más, fontos küldetés teljesítésében vállalhatna részt, ha eljutna a tetthelyre. Elmondaná a helyi és tudatlan lakosoknak, amit már a műveltebbje magától a MINISZTERELNÖKTŐL jó ideje tud: a világot Donald Trump hivatott megmenteni, akinek az újraválasztása többet jelentene az azonnali békénél, azt eredményezné ugyanis, hogy nem is volt háború ukrán földön. Talán máshol sem, sőt, a dinoszauruszok sem haltak ki.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akrabu17
2023. szeptember 21. 20:44
ej de szép torzfejű rekek ez a betakaritó
Box Hill
2023. szeptember 21. 17:53
Itt az amerikai példa arra, hogy a határátlépés állami privilégium. Tessék alkalmazni! Halljátok Szerbia, Olaszország, Németország, stb.?
Obsitos Technikus
2023. szeptember 21. 15:51
Már megint ez a Klauzál utcai gangos zsidó prolimentalitás.
Tapeino
2023. szeptember 21. 15:25
Mi van itt, cenzúra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!