Dobrev a Magyar Nemzet riporterét sértegette, és elmenekült a migrációs kérdések elől (VIDEÓ)

2023. szeptember 18. 14:21

A DK árnyék-miniszterelnökének Ursula von der Leyenről is Orbán Viktor jut eszébe. A Magyar Nemzet azt szerette volna megtudni a politikustól, hogy mi a véleménye az Európai Bizottság elnökének szavairól, miszerint további bevándorlásra van szükség.

2023. szeptember 18. 14:21

„Hogy Ön is értse, a gazdasági migránsokat, nagy számban Orbán Viktor akarja ebbe az országba behozni” – így reagált Dobrev Klára a Magyar Nemzet migrációt firtató kérdésére.

Ursula von der Leyen a múlt héten mondott beszédet az Európai Parlamentben, ahol azt hangoztatta, hogy a munkaerőhiány okozta problémát több migránssal lehetne orvosolni. Dobrev Klára ellenben az Európai Bizottság elnökének mondatait nem volt hajlandó kommentálni, helyette Orbán Viktorról beszélt.

A DK EP-képviselője szerint a gazdasági migránsokat Orbán Viktor engedi be.

A témával részletesebben foglalkozik a Hír Tv Célpont című műsora, vasárnap 20.10-től.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 19. 16:36
Én már belerúgtam volna ebbe a dagadt szakállasba…
DE JÓ
2023. szeptember 18. 20:22
FED74: "A Magyar nemzetnek nem riportere van hanem hírhamisitó fasszopó fideszes kutyája!" "A közmunkás ártány szopó fideszes jó kurva anyád! Te csicska!" Nekem azt mondták, hogy a fideszesek a fogatlan, gumicsizmás, sötét, bunkó állatok...
Szuperszig
2023. szeptember 18. 20:18
Egy floridai állatkertben az egyik fiú lamantin inkább megdugta a fiú tesóját (aki később ebbe belehalt), nehogy valaha is ilyen utódok legyenek, mint ez a bolgár tengeri tehén.
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 18. 20:09
>>>Fed74 2023. szeptember 18. 18:15 A Magyar nemzetnek nem riportere van hanem hírhamisitó fasszopó fideszes kutyája!<<< Ez is egy vélemény. Meg Dobrevé is. Meg az enyém is. De nem szeretnélek vele megsérteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!