Bréking: A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter

2023. szeptember 07. 16:06

A balesetnek nincs súlyos sérültje

2023. szeptember 07. 16:06
null

Lezuhant egy helikopter csütörtökön Balatonszéplak térségében – közölte a SONLINE. Meg nem erősített hírek arról szólnak, hogy rendőrségi helikopterrel történt a baleset. Áldozatokról egyelőre még nem érkezett hír.

Frissítve: 16:25-kor.

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján.

Mint írták, a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának tervezett gyakorlata közben, a parttól mintegy 300 méterre a tó vizébe zuhant egy MD 500E típusú helikopter. A gép kétfős legénységét egy közelben tartózkodó hajó mentette ki. Az eset körülményeit vizsgálják – olvasható a police.hu-n.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
YouTubeRight2Laugh-Tamas
2023. szeptember 08. 01:44
Bréking???🤡
gegrolla
2023. szeptember 07. 20:27
Jobban jártak a zsernyákováttyok, hogy vízbe estek, az azért csak puhább.Szárazföldre esve ki is gyulladhatott volna az egész hóbelevanc.
smeagol
2023. szeptember 07. 19:38
A bréking azt jelenti tudtommal hogy "megszakítjuk híreinket" Könyörgöm ti melyik hírt szakítottátok meg..... Á de mindegy is úgysem reagáltok... ui. Jó azért nem megyek a dunának.. nem az életem értelme a "zinternetes" politizálás kommentelés
Kormánypárti2
2023. szeptember 07. 19:21
Bréking! Retardált személyzetet keres a mandiner.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!