A demográfiai csúcs kapcsán tanultam két új kifejezést: kanferencia és kangresszus

2023. szeptember 17. 17:41

Komolyan emelkedett az életszínvonalam.

2023. szeptember 17. 17:41
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„A demográfiai csúcs kapcsán egy kommentelőtől tanultam két új kifejezést: kanferencia és kangresszus. És ahogy most leírom, egyiket se húzza alá a helyesírásellenőrző! Köszönöm Dezsőnek, komolyan emelkedett az életszínvonalam, úgy röhögök.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
steweq
2023. szeptember 19. 22:19
Az enyém aláhúzza! Ez egy lúzer! Felveszi a szót a szótárába, és úgy tesz,mintha mindig is ott lett volna! Talán mindennel így csinál! Tényleg ne legyenek gyerekei, mert embertelen lenne velük szemben!
Voloka
2023. szeptember 19. 11:10
Röhögj, idióta némber, legalább nem szülsz! Az ilyenek kihalnak, s ivadékaik nem mérgezik az életet!
qtipti
2023. szeptember 19. 10:24
Tisztetl Mérő Vera! (Nem fogja olvasni) Kinek a felhatalmazásból robbant fel? Kedves Dezsővel együtt!! Meghagyná a jogot azoknak akik szretnének gyereket? Amikor élevezni fogja a ma szülő nők tehervállalásának eredményét! A nyugdíjat a dolgozó emberek adják össze, ehhez emberekre és anyákra van szükség! Természet így rendelte! A férjének mi a véleménye a gyereknevelésről? Nem fogja olvasni!
Kekec54
2023. szeptember 19. 09:39
Az előttem szólók után, nincs mit hozzátenni :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!