„2022-ben közvetlenül avatkoztunk be a magyar választásokba” – leleplező nyilatkozatot tett a volt CIA-elemző (VIDEÓ)

2023. szeptember 07. 16:18

Larry C. Johnson szerint ráadásul nem is a titkosszolgálat avatkozott be, hanem az amerikai külügyminisztérium.

2023. szeptember 07. 16:18

A Magyar Nemzet által szemlézett beszélgetésben Larry C. Johnson egykori CIA-elemző egyenesen azt állította: az USA külügyminisztériuma leplezetlenül beavatkozott a 2022-es magyar országgyűlési kampányba, 

a cél pedig egyértelműen Orbán Viktor megbuktatása volt.

„Orbán Viktor nem tipikus jelenség az Európai Unióban, mert vallásos, konzervatív és mert nem akarta megnyitni Magyarország határait az illegális bevándorlók áradata előtt” – idézte a lap Larry C. Johnsont, aki szerint ezért az USA és több európai ország is komoly erőfeszítéseket tett azért, hogy megszabaduljanak tőle.   Azon felvetésre pedig, hogy ezek szerint a CIA képes érdemben befolyásolni külföldi országok választásainak az eredményét, közölte: „ráadásul nem is a titkosszolgálat avatkozott be, hanem az amerikai külügyminisztérium. Még csak nem is igyekeztünk leplezni a szembenállásunkat” – hangsúlyozta.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

 

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. szeptember 13. 15:11
Az US demokratái szabadon korrumpált világában nekik mindent szabad.
Mich99
2023. szeptember 08. 21:41
Nem érkezett meg a havi nyugdíja...
nyugalom
2023. szeptember 08. 18:35
Eddig tagadtak, hallgattak, megis mindenki tudta! Aljas gazemberek, akik demokratanak tartjak magukat! No es az asszisztaló, itt allomasozó almagyarok, fizetségért! Hazaarulásert mikor büntetnek már nalunk?
Reszelő Aladár
2023. szeptember 08. 18:13
Azért ez nem lepett meg. Lengli sem a régi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!