Megtudta a győri polgármester, mennyiért bérlik az Audiját, vissza is adta

2023. augusztus 21. 20:01

Dézsi Csaba András nem kért megválasztása után új autót, azt használta, mint amit Borkai Zsolt.

2023. augusztus 21. 20:01
null

Dézsi Csaba András győri polgármester hétfőn adott ki egy közleményt, melyben arról számolt be, hogy a gépkocsik bérlését a városházán nem a polgármester koordinálja, így nem tudott arról, hogy mennyiért bérlik a szolgálati autót. Úgy folytatta, miután kiderült, mennyiért bérel számára Audi A8-ast a polgármesteri hivatal, vizsgálatot rendelt el, és miután a bérleti díj mértékét indokolatlanul magasnak tartotta,

„ezért utasításba adta a bérleti szerződés felmondását”.

A győri városvezető szerint a három és fél évvel ezelőtti megválasztása után nem kért új autót, hanem azt használta tovább, amit elődje, Borkai Zsolt is, egy Audi A8-ast. 

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2023. augusztus 22. 16:30
Hát igen szenzáció ez a javából. Eddig kizárólag arról hallottunk hogyan ad vissza javakat mond le szolgáltatásokat a baloldal mert nem tartja erkölcsösnek ebben a föld legcsóróbb országában, hogy akár egy biciklit is ingyen igénybe vegyen a szegény nép terhére. .......vagy lehet, hogy benéztem valamit??? ..... olyan kistelepülésről viszont tudok amit egy nyugdíjas kisvállalkozó vezet, illetményét szociális intézménynek utaltatja és panaszkodik, hogy valami érdekes oknál fogva nem állnak sorban az ajtaja előtt a vállalkozók kezüket morzsolgatva tengericsikós lovaglásos víkend ajánlatokkal Fővárosunkban ez is piros posztó lehet mert rombolja a nehezen kialakított és menedzselt köztudatot, hogy Orbán ellen minden jár azért a küzdelemért amivel védik ezt a várost a korrupció meg a lepusztulás ellen. Fleto a példakép aki ugyan 20 éve megtehette volna, hogy eladja a villát, hogy ne dörgöljék állandóan a képébe de hivalkodva megtartotta demonstrálva, hogy ez kijár neki
Grogu
2023. augusztus 22. 11:57
NEM BORKAI ALATT, HANEM IDÉN MÁRCIUSBAN HELYEZTÉK ÜZEMBE A KOCSIT, AMIT DÉZSI POLGÁRMESTERNEK BÉRELTEK. A Dézsi által valóban átvett 2018-as Audi A8 rendszáma RFT-444 volt, és 2019 januárjában helyezték üzembe; míg a mostani autó már az újfajta rendszámmal futott és AA-JB-007 volt a száma. Ezt a 2023-as évjáratú autót március 28-án helyezték forgalomba Magyarországon.
SimplyRed
2023. augusztus 22. 08:31
Azért egy szaros polgármester ne érezze már, hogy egy A8 jár neki. Egy Octavia pont elég, ahogy egy parlamenti képviselőnek is. Undorító kiskirály az összes!
bpeti72
2023. augusztus 22. 08:29
És mindezt az után hogy Borkai bejelentette indul a köv választáson. Az meg vicc hogy nem tudta mennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!