Kőszeget értelmiségi körökben többen védik, mint, mondjuk, Wahornt

2023. augusztus 17. 16:04

Az általam elégszer kárhoztatott Vásárhelyi Mária például igenis Kőszeg védelmére kelt.

2023. augusztus 17. 16:04
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Álljunk meg pár pillanatra. A reggeli posztom azokról szól, akikről írom, hogy szól, nem másokról. Tehát nem a belpestiekről, a lipsikről, az ellenzékiekről, a demokratikus chartáról, bármi másról, hanem csak és kizárólag az áldozatkultusz papjairól és papnőiről, és konkrét neveket is említek. Kőszeg esete is mutatja, hogy önmagában hazugság az a szemlélet, amelyik két világnézetileg-kulturálisan elkülöníthető tábort akar láttatni, és mindent e szerint magyaráz. Gulyás Marci pont úgy járt el, ahogy az újbalos aktivisták világszerte ilyen szituációkban eljárnak, Feri meg úgy, ahogy az old school balos és/vagy liberális értelmiségiek megnyilvánulni szoktak. (Btw, ha egy picit áthangszereli az általa elmondottakat, néhány szót lecserél, és mindezt a Breitbarton adja elő, akkor simán elment volna egy trumpista véleménynek, ahogy nyugaton a régi 68-asok egy része nyíltan sorol is be jobbra). Akik pedig az egyikkel vagy a másikkal értenek egyet, azok nem is értik, hogy a másik mit nem ért. Valójában a tartalmi vita köztük dúlna. (Ahogy persze FAM ezt észre is veszi, és ironikusan előtárja). 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Itt frissítgetem szorgalmasan az internetet, de Mérő Verától, Parászka Borókától, Perintfalvi Ritától egy megjegyzést nem találok.

Szóval én egyáltalán nem kettősmércéztem, hiszen pont azt írom, hogy Kőszeget értelmiségi körökben többen védik, mint, mondjuk, Wahornt. Az általam elégszer kárhoztatott Vásárhelyi Mária például igenis Kőszeg védelmére kelt, és amúgy teljesen igaza van: Kőszeg nem pártolja a pedofíliát, és Gulyás nem NER-bérenc. Más kérdés, hogy amit Kőszeg védelmében fölhoz, az untig elég, hogy Kőszeget a megsemmisítéskultúra purifikátorai kiüldözzék az emberi lények köréből.”

Ezt is ajánljuk a témában

Petíció indult a Wahorn-féle pedofilmosdatás miatt

Az Index egyelőre nem vonta vissza a nagy port kavaró műsorát, amelyben Wahorn András a pedofíliát relativizáló megjegyzéseket tett. A Konyhanyelv friss adása a nézők és értékvédők körében is nagy megütközést okozott, petíció is indult az ügyben.

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. augusztus 18. 07:00
Itten--mint assssztat láthassuk és olvashassuk is ELVTÁRSAK--LIBERÁLGENYÓÉK BASZTASSÁK EGYMÁST RENDESSSEN...ahogyan azt 'köreikben köll és szükkkséges ugyi......vásáárhejji macátúl kezdve gujásmarciig......lukácsgyörgy-apRossztata--zsidó "szellemében".
moricka13-3
2023. augusztus 18. 06:01
Kőszeg ugyanolyan vén bolond már, akár Kádár vala az utolsó megnyilvánulásakor, vagy amilyen Heller anyó volt, amikor az Orbán-fóbiások elvtelen összefogása mantráját közéjük dobva, azok falkavezérüknek saját magát kikiáltott Gyurcsánnyal az élen bevettek, de olyan is, mint manapság a Lendvai Ildikó, Bauer Tamás, Németh Péter, Csintalan, Ujhelyi - féle, és sok más, rég lejárt lemez a Régi idők mozijából, akik sokkal többet ártanak a baloldali ugyan sosem volt siserahaduknak, mint amennyit használniuk sikerülne nekik!
connorj
2023. augusztus 17. 23:58
HALADÁROK: https://www.youtube.com/watch?v=Fv81A50H2V0
Gullwing
2023. augusztus 17. 20:46
Azok akik ezt a szutyok libcsi kártékony pedot védik olyanok mint a szutyok libcsi kártékony pedó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!