Futótűzként terjed Szabó Tímea vérlázító kirohanása

2023. augusztus 06. 10:13

Csúnyán belerondított a nyárba.

2023. augusztus 06. 10:13
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy Félix úgy gondolta, hogy a választások előtti nyár viszonylagos nyugalomban telik majd. Élvezheti a Balaton csodálatos szépségét és csak szőrmentén foglalkozik majd a közéleti ügyekkel. Azonban a baloldalnak köszönhetően ez nem igazán történt így. Nagy lehet a baj azon a térfélen, valószínű, hogy a házi felméréseik is azt mutatják, hogy nem állnak valami fényesen. Az utóbbi hetekben beküldték a ringbe jónéhány gyalogjukat, hogy fröcsögve, támadják a kormányoldal állásait. ...

... csatába küldték az igazi nagyágyújukat, Szabó Tímeát is, akinek nem kell a szomszédba menni egy kis gyomorforgató gusztustalankodásért. A már mikroszkóp alatt sem igazán kimutatható népszerűségű Párbeszéd – A Zöldek Pártja nevű formáció megmondóembere a következőket posztolta a Facebook-oldalára, célba véve a Megafont:

„70 millió forint – egy hónap alatt ennyi adóforintból hirdetett a Megafon nevű propagandistakeltető! 

A nyári uborkaszezonban sem pihennek az Orbán-kormány tolvaj senkiházi propagandistái. 

[...] Így hazudnak nekünk a közpénzmilliárdokból fenntartott Megafon-medúzák. Közpénzből. A mi pénzünkből. Újságírók? Nem. Bűnözők? Igen.”

– Szabó képviselő asszony ezzel a vérlázító nyelvhasználatával és stílusával belerondított a nyárba. Ő olyan ember, mint a Janikovszky Éva Málnaszörp és szalmaszál című regényéből készült nagyszerű Égigérő fű című ifjúsági filmben a Drahota Andrea által megformált Kamilla kisasszony aki, ha csak kilépett a lakása ajtaján azonnal beborult és villámokat szórt az ég, annak ellenére, hogy előtte verőfényes napsütés volt. De lelke rajta, mi csak sajnálni tudjuk szegényt ezért a meglehetősen negatív tulajdonságáért – gondolta magában Felhévizy, és leült a kedvenc diófája alá ebben szép napsütésben szépirodalmat olvasni.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kpkpkp
2023. augusztus 09. 22:24
Ennyi megváltó ideje kinek van??? Biztosan nem azoknak az embereknek, akik keserves munkájukkal eltartják a spekuláns semmittevőket. Titeket, kedves tagok (nem mindenkit). Vagy a 'mesterséges diligencia' kommentel itt nagy százalékban? Azt már említettem, hogy zagyvaság, időpocsékolás, semmittevés, mindent megváltás (szándéka).
Szuperszig
2023. augusztus 08. 21:39
Ez a nő(?) mindennek az alja.
jobtvojumaty
2023. augusztus 08. 20:24
Zacskót húzok a fejére és kimeszelem a csúnyáját, csak fogja már be!
solyomtomi-2
2023. augusztus 08. 12:53
"Felhévizy Félix úgy gondolta, hogy a választások előtti nyár viszonylagos nyugalomban telik majd. Élvezheti a Balaton csodálatos szépségét és csak szőrmentén foglalkozik majd a közéleti ügyekkel." De aztán a kis anyabaszó csak felment a FB-ra, és az emberiség egészéből harmadiknak - Szabó Tímea és Szabó Tímea anyukája után - ő is meg kellett nézze, miket posztolgat a huszadrangú ellenzék huszadrangú pártjának huszadrangú megmondóembere. Ennél szebb már tényleg csak az, hogy fent nevezett önsorsrontó idióta "szépirodalmat" olvas. A szerzőt, címet persze nem ismeri, azt még el kell olvasnia majd egyszercsak jól nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!